Rockstar lūdz darbiniekiem atgriezties birojā, jo sākas GTA 6 izstrādes “beigu stadija”

- - No Comments on Rockstar lūdz darbiniekiem atgriezties birojā, jo sākas GTA 6 izstrādes “beigu stadija”

Nesen plašāka sabiedrības daļa uzzināja, ka Rockstar Games ir izdeva rīkojumu saviem darbiniekiem, uzsverot, ka, sākot ar aprīli, viņiem ir jāatgriežas birojā pilnas piecas dienas nedēļā. Tas ir saistīts ar Grand Theft Auto 6 nonākšu “pēdējā izstrādes stadijā”.

Tas ir mēģinājums nodrošināt pēc iespējas lielāku darbinieku produktivitāti un Rockstar Games drošību pirms gaidāmās spēles iznākšanas, kas ir plānota 2025. gadā.

Paziņojumā, ko publicēja ziņu aģentūra Bloomberg, Rockstar izdevniecības vadītāja Dženna Kolbe šobrīd min šadu informāciju:

 

Izdarot šādas izmaiņas tagad, mēs atrodīsimies labākajās pozīcijās vēlāk, lai kopīgi sagaidītu nākamo Grand Threft Auto daļu. Tas ļaus šai daļai būt izsmalcinātai un ļaus tai atbilst gan spēles mērogam, gan fanu ambīcijām.

 

Bloomberg ziņojumā tika minēts, ka  Rockstar Games konstatēja vairākus ieguvumus strādāšanai klātienē. Protams, ka vissvarīgākais uzdevums ir šāda veidā stingri kontrolēt jebkādas iespējamās informācijas noplūdes vai pārkāpumus.

Pavisam nesen, tikai dažas stundas pirms spēles iznākšanas visā pasaulē, tika nopludināts pirmais GTA 6 treileris. Tas bija liels trieciens izstrādātājiem, jo viņi līdz šim vēl nav izpratuši veidu, kā treileris nokļuva līdz nepareizajām rokām.

Tas gan nemainīja oficiālā video panākumus – tas īsā laikā guva simtiem miljonu skatījumu un uzstādīja vairākus video spēļu industrijas rekordus.

Dalīties ar rakstu: