broky un FaZe Katovicē iegūst sudrabu

- - No Comments on broky un FaZe Katovicē iegūst sudrabu

Vienas no gada prestižākajām Counter-Strike sacensībām (IEM Katowice) notiek katru pavasarī – Polijas dienvidos, kur Katovicē uzņem pasaule e-sporta zvaigznes savā piepildītā Spodek arēnā IEM Katowice ietvaros.

Šogad starp IEM Katowice 2024 dalībniekiem bija visu trīs Baltijas valstu pārstāvji. Latvietis broky un igaunis ropz pārstāvēja komandu FaZe, kamēr lietuvietis jL pārstāvēja komandu NAVI.

Šogad turnīra balvu fonds sastādīja 1 miljonu ASV dolāru. Uzvarētājkomanda priecājās par 400 000 $. Sudraba vietas ieguvējiem arī prieks – tiem pienākās 180 000 $. Ar galīgo kopvērtējumu varat iepazīties šeit.

Ja atgriežamies pie spēlētājiem no Baltijas, tad jL un NAVI turnīru pabeidza dalītā 7./8. vietā (24 000 $). Savukārt, broky un ropz izdevās aizcīnīties līdz pat sacensību finālam, kur komandai FaZe, diemžēl, zaudējums (180 000 $) pret Team Spirit.

Visiem trīs Baltijas valstu pārstāvjiem turnīrs individuāli bija ļoti veiksmīgs, taču līderis pēc statistikas ar niecīgu izrāvienu bija igaunis ropz.

Nākošais turnīrs, kur redzēsim lielās Counter-Strike 2 zvaigznes ir PGL Pasaules čempionāta atlase jau pēc divām dienām!

Dalīties ar rakstu: