Piecas labākās japāņu mafijas spēles!

- - No Comments on Piecas labākās japāņu mafijas spēles!

Mēs visi noteikti esam dzirdējuši par Yakuza, kas, neieslīkstot dziļākās detaļās, definē japāņu mafiju. Protams, kā jau citiem vispopulārākajiem kriminālajiem stāstiem, arī Yakuzas stāsti ir apspēlēti dažādās videospēlēs, tāpēc esam sagatavojuši rakstu par, mūsuprāt, piecām labākajām Yakuzas videospēlēm.

5. Yakuza: Lost Judgement

Yakuza: Lost Judgement ir, krimināldrāma, kur jūs atveidojat privāto detektīvu Takayuki Yagami, kuram ir jāveic izmeklēkšana Kamurochō rajonā.

4. Yakuza 6: The Song of Life

Galvenais spēles varonis Kirju ir ievilkts sazvērestību un emocionālu stāstu tīklā, kur no visām pusēm viņam pieprasa paskaidrot viņa pagātni. Spēlē tiek aplūkots galvenā varoņa Yakuzas mantojums un tiek pārbaudīta Kirju leģitimitāte būt daļai no Yakuzas brālības.

3. Yakuza: Judgement

Bijušais jurists,Takayuki Yagami, kurš nu jau ir kļuvusi par privāto detektīvu, Kamurochō rajona ielās izmeklē slepkavības, nodevību un cīnas pret Yakuzas brālību.

2. Yakuza 7: Like a Dragon

Savdabīgs spēles sižets, kurā jūs esat galvenais varonis Kasuga. Kasuga savā veidā attēlo apburošu muļķīti, kurš kā magnēts pievelk visamizantākās ikdienas situācijas. Dažas no tām ietver arī skaidrošanos ar Yakuzas brālību.

1. Yakuza 0

Yakuza 0 koncentrējas uz divu pazīstamu seju – Kazuma Kirju un Goro Majima – pirmssākumiem. Lielākā daļa fanu ir atzinuši Yakuza 0 par labāko sērijā. Spēle ir Open World vidē un tājā jūs atrodaties divās lielās Japānas pilsētās – Tokijā un Osakā – 1990. gadu sākumā. Visa pamatā ir netīrā nauda un valdīšana Kamurochō rajonā.

Dalīties ar rakstu: