Jauns konkurents Valorantam – iepazīstieties ar “Spectre”

- - No Comments on Jauns konkurents Valorantam – iepazīstieties ar “Spectre”

Bijušie Riot, Blizzard, Naughty Dog, Epic, Respawn, Ubisoft un Raven izstrādātāji šobrīd strādā pie jauna “competitive shooter” ar nosaukumu “Spectre”. Izstrādātāji cer, ka spēle varētu būt nākamais “skaļais” vārds geiminga un e-sporta pasaulē un radīt konkurenci arī FPS tirgū.

“Spectre” izstrādātāji ir jauna spēļu izstrādes studija no ASV, “Mountaintop Studios”, kura tika dibināta 2020. gadā.

 

Iepriekšējā gada sākumā, izziņojot “Spectre” tiešsaistē, spēļu izdevēji paziņoja, ka spēlei būs “10 000 stundu ilgs spēlējamais stāsts” un tajā ir aizgūti motīvi no anime, manga un citiem komiksiem.

No citiem avotiem uzzinājām, ka “Spectre” būs  3v3 tipa FPS spēle, taču ar vienu interesantu atšķirību – tajā būs “Duality” funkcija, kas ļaus spēlētājam kontrolēt divus ķermeņus.

Otrs ķermenis tiek saukts par “Spectre”, un vajadzības gadījumā spēlētājs varēs pārņemt tā kontroli.

Tas, savukārt, sarežģīs spēli, jo spēlētājiem vajadzēs apgūt saspēli starp diviem dažādiem tēliem vienlaicīgi. Šobrīd spēlei ir bijuši jau trīs testi un pēc dzirdētā – atsauksmes ir bijušas ārkārtīgi pozitīvas.

Ja runājam par e-sporta pusi, tad “Mountaintop” vēl nav minējuši savas ambīcijas e-sporta sakarā, taču spēlei noteikti ir liels sacensību potenciāls. Spēlē sastāv no astoņiem dažādiem personāžiem, katrs ar unikālām spējām, tāpēc, ja esat “Valorant” fans, domājam, ka varat sagaidīt “Spectre” arī e-sporta sacensību laukumos.

Spēli šobrīd testē tikai uz PC un vēl nav skaidrs, vai tā būs pieejama arī uz portatīvajiem datoriem.

Dalīties ar rakstu: