Konkurss: GADA DATORSTŪRIS 2024

- - No Comments on Konkurss: GADA DATORSTŪRIS 2024

Katram no mums mājās ir sava vietiņa. Vieta, kur pavadām lielāko daļu sava brīvā laika. Kādam tā ir virtuve, kur pamodināt savu iekšējo Gordonu Remziju, citam tas ir vingrošanas stūrītis, kur pasportot, bet vēl kādam tā ir mājas kinozāle, kur noskatīties nākamo Lielā Kristapa balvas uzvarētājfilmu. Taču mums – cilvēkiem, kuru darbs vai izklaide nav iedomājama bez sasaistes ar digitālo pasauli, ilgas stundas sanāk pavadīt tieši pie datoru ekrāniem.

>> PIETEIKUMA ANKETA <<<

Lai darbi pie datoru ekrāniem raitāk virzītos uz priekšu vai lai izklaide būtu patīkamāka, ir svarīgi darba vietu iekārtot tā, lai pašam būtu prieks tur uzturēties.

Ko mēs meklējam?

Mēs vēlamies iedvesmoties no tā, cik atšķirīgas, skaistas, ergonomiskas, LED gaismiņu pilnas, haotiskais vai minimalistiskas ir darba vietas jūsu mājās. Lai to visu padarītu interesantāku, esam nolēmuši organizēt sava veida skaistumkonkursu – balvu pasniegšanas ceremoniju “GADA DATORSTŪRIS”! Šī gada konkursu atbalsta arī vadošais datorkomponenšu ražotājs “MSi”.

Mēs jau nojaušam, ka katra iesūtītā darba vieta būs īpaša un ar savu “odziņu“, tieši tāpēc apbalvosim, mūsuprāt, labākos vairākās kategorijās. Lai iesniegtu savu pieteikumu, ir nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, kas atrodama zemāk. Taču pirms tam lūdzam iepazīties ar konkursa noteikumiem!

  • Dalība konkursā – līdz 31. janvāra plkst. 23:59 iesūti savu DATORSTŪRI rūpīgi aizpildot aptauju
  • Plaģiātisms – augšupielādēt atļauts tikai jūsu personīgo darbavietu attēlus. Katrs pieteikums tiks rūpīgi pārbaudīts pret plaģiātismu, izmantojo modernākās metodes, ieskaitot reverse image search, AI u.c. instrumentus.
  • Nominācijas un balvas:
    • GADA DATORSTŪRIS 2024 (vislabākā, skaistākā un iekārojamākā darba vieta) – Dateks.lv €100 dāvanu karte
    • GAMING UN STREAMING DATORSTŪRIS 2024 (visgeimeriskākā un/vai visstrīmerīgākā darba vieta) Dateks.lv €50 dāvanu karte
    • SŪNU CIEMA DATORSTŪRIS 2024 (vishaotiskākā darba vieta) – datora upgreids kopā ar MSI (jauns korpuss, barošanas bloks un 360mm ūdens dzesētājs)
    • ERGONOMIKAS UN MINIMĀLISMA DATORSTŪRIS 2024 (visergonomiskākā un/vai visminimalistiskākā darba vieta)Dateks.lv €50 dāvanu karte 
  • Vērtēšana – protams, ka tik nozīmīgam konkursam ir vajadzīga arī kompetenta žūrija, tieši tāpēc vērtēšanā piedalīsies pieci Dateks darbinieki, kur katrs žūrijas dalībnieks novērtēs katru pieteikumu atbilstoši iesniegtajai nominācijai ar punktiem skalā no 1-10. Uzvaru piešķir pieteikumam ar lielāko punktu summu.
  • Rezultāti – rezultātus paziņosim 2. februāri plkst. 17:00 uzreiz divās platformās – Dateks TikTok kontā ar video palīdzību un Dateks blogā ar raksta palīdzību.

Vēlreiz par svarīgo:

  • Pieteikšanās – no 18. janvāra (no plkst. 8:00) līdz 31. janvārim (līdz plkst. 23:59) – saite
  • Iesūtīto GADA DATORSTŪRU izvērtēšana – 1. februārī aiz slēgtām durvīm
  • GADA DATORSTŪRA rezultātu paziņosana  – Sākot ar 2. februāra plkst. 17:00 Dateks TikTokā un Dateks blogā

Tiekamies sākot ar 2. februāra piektdienu, lai smeltos iedvesmu no citiem un apbalvotu labākos!

>> PIETEIKUMA ANKETA <<<

 

P.S. Kategorijām būs arī pārsteiguma balvas no MSI.

Dalīties ar rakstu: