Piecu labāko MMORPG spēļu tops

- - No Comments on Piecu labāko MMORPG spēļu tops

MMORPG, kas citādi pazīstamas kā Massive Multiplayer Online Role-Playing Games, ir tiešsaistes spēles, kas ļauj spēlētājiem veidot savu stāstu, paaugstināt līmeni, pildīt unikālus uzdevumus un daudz ko citu.

Tomēr MMORPG žanra spēles unikālas ir tieši viena iemesla dēļ – tajās katrs spēlētājs veido savu stāstu, pildot dažādus uzdevumus un uzdevumu parasti ir tik daudz, ka visus izpildīt būtu gandrīz neiespējami.

Gadu gaitā ir iznākušas daudzas MMORPG, taču uzskatām, ka tikai dažas no tām var pretendēt uz visu laiku labāko MMORPG titulu.

5. Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online tās iznākšanas sākumā tā netika uzņemta ar skaļām ovācijām, taču neraugoties uz sliktajām atsauksmēm, spēle turpināja izdot jaunu saturu, kas laika gaitā padarīja to daudz veiksmīgāku.

Elder Scrolls Online ļauj spēlētājiem izpētīt dažādu Elder Scrolls sērijas zemju dzīles, un izdevēji diezgan bieži izdod daudz jaunu stāstu.

4. Lost Ark

2019. gadā izdotā spēle Lost Ark ir ideāls fantāzijas un piedzīvojumu apvienojums. Lai gan daži no varoņiem var būt nedaudz pārspīlēti, salīdzinot ar tādām spēlēm kā Elder Scrolls Online, MMORPG spēļu eksperti joprojām ļoti atzinīgi novērtē arī Lost Ark.

Lost Ark stāsts ir ļoti plašs, un tieši tas padara spēli tik lielisku. Turklāt tās izstrādei bija nepieciešami 85 miljoni ASV dolāru, kas to padara par vienu no dārgākajām MMORPG spēlēm. Lai gan nauda nav viss, tas tomēr parāda, cik daudz darba un laika tika ieguldīts šajā milzīgajā spēlē.

3. New World

New World MMORPG žanrā ienāca kā svaigs gaiss. Spēle sniedza spēlētājiem reālistiskāku grafiku un daļēji reālistiskāku viduslaiku žanra skatījumu.

Pēc iznākšanas New World ātri iemantoja popularitāti. Daži no lielākajiem straumētājiem, piemēram, Shroud, SypherPK un citi, vairākus mēnešus regulāri spēlēja šo spēli, padarot to populāru platformās Twitch un YouTube. Lai gan spēle, iespējams, vairs nav tik populāra kā izdošanas laikā, tai joprojām ir pieklājīga spēlētāju bāze.

2. World of Warcraft

World of Warcraft tika izdota 2004. gadā, un to varam saukt par daudzu citu MMORPG spēļu vectēvu. Arī WoW apvieno fantāzijas un viduslaiku stila pasauli un spēle joprojām izdod atjauninājumus.

1. RuneScape

RuneScape, kas tika izdota vēl agrāk nekā World of Warcraft, un tā ātri kļuva pazīstama kā viena no visu laiku lieliskākajām un populārākajām spēlēm. Patiesībā, neskatoties uz to, ka spēlei tika atjaunoti grafikas un citi atjauninājumi, daudzi joprojām dod priekšroku Old-School RuneScape spēlei, kurā ir klasiskā grafika, kas bija redzama 2001. gada spēles versijā.

RuneScape populāru padara tās pieejamība – lai spēli baudītu, ir nepieciešams ļoti maz – pat vēsturisks dators to palaidīs. Turklāt atšķirībā no World of Warcraft un citām spēlēm RuneScape spēlēšanai nav nepieciešams abonements. To var spēlēt pilnīgi bez maksas.

RuneScape joprojām ir viena no populārākajām MMORPG un vienkārši viena no populārākajām videospēlēm 2024. gadā, padarot to par visu laiku labāko MMORPG.

Dalīties ar rakstu: