FNCS un RLCS producēs dāņi no BLAST

- - No Comments on FNCS un RLCS producēs dāņi no BLAST

E-sporta turnīru organizators BLAST ir paplašinājis un atjaunojis sadarbību ar Epic Games, ļaujot uzņēmumam turpināt veidot Fortnite Championship Series (FNCS) un sākt Rocket League Championship Series (RLCS) turnīrus.

BLAST nesniedza informāciju par līguma darbības ilgumu, taču norādīja, ka abi līgumi ir “uz vairākiem gadiem” un ka nākotnē dāņu turnīru organizatori būs atbildīgi par FNCS un RLCS pārraižu kā arī komerciālajām tiesībām.

Lai gan BLAST galvenokārt ir zināma ar savu skaisto BLAST Premier šovu, kur galvenais e-sports ir Counter-Strike, tā producē arī citas augsta līmeņa līgas un pasākumus e-sportā, piemēram, Rainbow Six Siege un FNCS.

Pirmo reizi sadarbību starp BLAST un Epic Games, kas ir Fortnite izstrādātājs, redzējām 2021. gadā, kad tika rīkoti FNCS All-Star Showdown un FNCS Grand Royale turnīri. Kopš tā laika, lielāko kulmināciju BLAST un Epic Games sacensību kontekstā piedzīvoja FNCS, kas bija visskatītākais spēles vēsturē (balstoties uz Esports Charts datiem).

Runājot par Rocket League, tas BLAST būs pirmais šāda veida pasākums. Iepriekš RLCS ar DreamHack starpniecību rīkoja ESL.

Rocket League e-sporta spēļu sērija (RLCS) 2023. gadā piesaistīja stabilus skatītāju rādītājus, taču vēl nav zināms, kāda būs šīs spēles e-sporta ekosistēma 2024. gadā, jo iepriekšējā gada beigās tika veidotas vairākas mārketinga kampaņas ap šo spēli. Paredzams, ka skatītāju skaitļi tikai augs.

BLAST paziņoja, ka uzņēmums vadīs visas RLCS un FNCS sacensību, pasākumu producēšanas un mārketinga darbības. Tas uzņēmumam ir pirmais šāds gadījums.

Dalīties ar rakstu: