Četras lielas spēles, kuras iznāks 2024. gada janvārī

- - No Comments on Četras lielas spēles, kuras iznāks 2024. gada janvārī

Lai gan 2024. gada janvārī iznāks vairāki desmiti daudzsološu spēļu, šajā sarakstā tiks minētas tikai dažās. Ja mēs nejauši esam aizmirsuši par kādu lielo vārdu, tad noteikti atstājiet komentāru, un, iespējams, pievienosim šo spēli mūsu nākošajā rakstā!

4. Tekken 8

Izlaišanas datums: 2024. gada 26. janvāris
Pieejams uz: PS5, Xbox Series X/S, PC

Beidzot iznāk jauna Tekken spēles daļa! Cīņas spēļu fani pēdējos 9 gadus ir izbaudījuši Tekken 7, bet jau janvāri iepriekšējo daļu nomainīs jauni sitieti, sižets un uzlabota grafika.

3 Prince of Persia: The Lost Crown

Izlaišanas datums: 2024. gada 18. janvāris
Pieejams uz: Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Pēc desmit gadus ilgušā “klusā” perioda, Ubisoft tur savus solījumus un atdzīvina franšīzi ar The Lost Crown!

Prince of Persia: The Lost Crown ir atsevišķa spēle, kurā spēlētāji darbosies ar jauno galveno varoni Sargonu. Spēle vajadzēs iepazīt impērijas teritoriju un izglābt titulēto princi. Spēlē, protams, varam sagaidīt lielisku arhitektūru, kvalitatīvākas asās ainas. The Lost Crown varētu pat kļūt vienu no lielākajām 2024. gada spēlēm.

2. Suicide Squad: Kill the Justice League

Izlaišanas datums: 2024. gada 30. janvāris
Pieejams uz: PS5, Xbox Series X/S, PC

Izstrādātājiem no Rocksteady 2024. gada sākums ir īpaši svarīgs, jo paredzēta ir Suicide Squad: Kill the Justice League spēles izlaišana.

Līdz šim Suicide Squad ir saskārusies ar neskaitāmiem kavējumiem, neveiksmēm un nepatīkamu uzņemšanu no ilggadējiem Arkham faniem. Tomēr tagad spēle ir tuvāk nekā jebkad agrāk, lai beidzot tiktu izlaista!

1. Like A Dragon: Infinite Wealth

Izlaišanas datums: 2024. gada 26. janvāris
Pieejams uz: PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Vēl viena liela spēle, kas iznāks 2024. gada janvārī, ir Yakuza 8. Labāk pazīstama ar tās pārveidoto nosaukumu Like A Dragon: Tas ir Ichiban un Kiryu stāsta turpinājums.

Yakuza sērijas faniem, kuri ir bijuši tajā kopš Yakuza 1 iznākšanas 2005. gadā, Like A Dragon: Tas būs līdz šim sentimentālākais franšīzes jaunpienācējs, un, kā izskatās, daudziem spēles stāsts varētu pat izraisīt asaras acīs. Tā vismaz tiek stāstīts tīmeklī…

Dalīties ar rakstu: