Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām

- - No Comments on Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām

Steam plašumos bieži parādās lielie spēļu industrijas vārdi ar saviem lielbudžetu meistardarbiem. Taču ir jāatcerās, ka ir arī mazie spēļu izdevēji, kuri cer, ka viņus pamanīs. Mēs pamanām, tāpēc, lūk, četras dažādu žanru spēles no mazākiem spēļu izdevējiem priekš visām gaumēm!

Pluto’s Island

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 30. novembris
Izstrādātājs: Valentino Quijano-Moeckel

Viena cilvēka darbs. Mākslinieciska, taču tajā pat laikā dīvaina piedzīvojumu RPG spēle, kur iedvesma ir gūta no 90. gadu RPG, komiksiem un dažādiem multfilmu motīviem.

The Exit 8

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 29. novembris
Izstrādātājs: Kotake Create

Spēle labirints. Scenārijs ir pavisam vienkāršs – jūs atrodaties bezgalīgā pazemes tuneļu sistēmā zem kādas nenoteiktas pilsētas Japānā. Spēles mērķis, protams, ir izglābties un izkļūt no šīs pilsētas, taču, iespējams, pirms tas izdosies, jūs varētu būt satraumēts no drūmiem attēliem, kas ir atrodami šajos tuneļos.

Brush Burial

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 1. decembris
Izstrādātājs: Knife Demon Software

Šajā spēlē jūs būsiet apbruņots purva velns, kurš meklē zeltu un dievina vardarbību. Galvenais velna ierocis ir tā aste ar kuru var gan satvērt, gan arī mētāt dažādus priekšmetus.

Wizordum

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 30. novembris
Izstrādātājs: Emberheart Games

Wizordum ir retro FPS tipa spēle, kurā jūs iejutīsieties burvja lomā. Ar savu plašo burvestību arsenālu jums vajadzēs izcīnīt ceļu cauri Terrabruma pasaulei. Jāatzīst, ka retro spēles kļūst arvien populārākas dažādās spēļu izplatīšanas platformās.

Dalīties ar rakstu: