GTA 6 treileris ir klāt. Spēle iznāks 2025. gadā!

- - No Comments on GTA 6 treileris ir klāt. Spēle iznāks 2025. gadā!

Apsveicam visus! Apsveicam visus Rockstar Games fanus, GTA fanus un vispār – visus videospēļu fanus un ne tikai. GTA 6 oficiālais treileris ir iznācis. Tas ir vienu minūti un trīsdesmit sekundes ilgs. Esam pārliecināti, ka šo video tuvākajās dienās un nedēļās skatīsies miljoni un par to tiks veidos saturs atkal un atkal, bet… Tā tam ir jābūt! Jau 2025. gadā iznāks visgaidītākā šīs paaudzes videospēle un ticiet vai nē, bet liela daļa mūsdienu sabiedrības šādu notikumu gaida vairāk kā Pasaules kausu futbolā.

Kamēr vienīgais atskaites punkts ir 90 sekunžu garais video, tas tāpat liek aizdomāties par gana daudz sīkumiem un vairo kaudzi jautājumu.

[0:05] Mēs satiekam galveno varoni Lūsiju

Skaisti saules stari apspīd cietuma sienas un cietuma vadītājas kabinetu. Cietuma priekšniece uzdot Lūsijai jautājumu: “Vai jūs zināt, kāpēc esat šeit?” Uz to galvenā varone atbild tieši: “Man nepaveicās”. Tieši tāda būs GTA 6 galvenā varone – liktenīgi nolemta noziedzīgai dzīvei un tajā pašā laikā brutāli atklāta par to.

[0:12] Vice City panorāma

Kameras priekšā parādās Vice City! Piecas sekundes ar skaistas pilsētas ainavu. Svarīgākais jautājums – vai visās šajās ēkās varēs iekļūt un tās izpētīt? Šobrīd to pateikt ir neiespējami.

[0:19] Purva apvidus un laivas

Iespējams, ka šis kadrs apstiprina makšķerēšanas varbūtību?

[0:22] Vice City pludmale

Nākamās dažas sekundes ir veltītas Vice City pludmalei, tās iedzīvotājiem un pludmalei.

[0:23] Ielu ainavas un maigi kriminālpārkāpumi

Uzreiz pēc mierīgās pludmales ainas, mēs pietuvinamies tuvāk kriminālajai pasaulei. Ātras motorlaivas, neona krāsas mašīnas šauros pagalmos un vēl daudz kas cits!

[0:41] GTA 6 pasaulē iesoļo sociālie tīkli

Ak, dieniņ. Lūk arī sāksies haoss! Ļoti lielu lomu GTA 6 pasaulē spēlēs sociālie tīkli, jo tiem šajā treilerī ir veltīts daudz laika. Viena no sociālo tīklu platformām, kas būs pieejama spēlē ir OfficialPoach, taču šobrīd uzzināt par to vairāk nav iespējams.

[0:48] Krokodils un restorāns

Iespējams, daudzu cilvēku mīļākais brīdis treilerī. Krokodils iesoļo kafejnīcā. Šo mirkli iemūžina arī videonovērošanas kameras.

[0:54] Vēl vairāk sociālo tīklu

Turpinās rajonu burvība un skarbā realitāte. Vīrietis siltajā laikā aplaista savu mauriņu, kamēr otrpus pilsētā, alkoholam pieder cilvēki. Vai arī otrādāk?

[1:00] Lūsijas mīlnieks?

Beidzot mēs atgriežamies GTA 6 treilera uzmanības centrā – Lūsija sēž pasa pasažiera sēdeklī blakus puisim, kas iespējams meitenei ir ļoti tuvs. Tiek veidots arī dialogs: “Vienīgais veids, kā mēs to pārvarēsim, ir turēties kopā”, viņa saka, “būt komandai”.

Dalīties ar rakstu: