Piecas fanu teorijas par un ap GTA 6

- - No Comments on Piecas fanu teorijas par un ap GTA 6

Kopš GTA 5 iznākšanas ir pagājuši 10 gadi, tāpēc var saprast GTA kopienas nepacietību pēc jaunas daļas.

Par laimi, Rockstar Games beidzot ir paziņojuši, ka līdz spēles iznākšanai vairs nav atlicis daudz.

Ņemot vērā, ka strap šo brīdi un iepriekšējo spēles daļu ir 10 gadi, dažādi nozares cilvēki nav baidījušies radīt visdažādākās teorijas par to, ko no jaunākās daļas varētu sagaidīt. Protams, ka dažas no teorijām ap spēli ir pārspīlētas, taču tik un tā uz tām ir interesanti paskatīties no malas un padomāt. Galu galā – kuram gan nepatīk sazvērestības teorijas?

5. Notikumi dažādās laika līnijās

Viena no pirmajām fanu teorijām ap GTA 6 ir, ka spēle varētu norisināties vairākās laika līnijās un dažādās vietās. Jau ilgu laiku klīst baumas, ka spēle sāksies 60. un 70. gadu Riodežaneiro ielās un vēlāk, spēlei virzoties uz beigu daļu, tā pārcelsies aiz vien tuvāk uz mūsdienu Vice City.

4. GTA 6 varētu būt pieejama kriptovalūta

Vēl viena populāra teorija ir, ka kriptovalūta varētu būt spēles sastāvdaļa un darbotos kā spēles valūta. Kriptovalūta ir jauns tehnoloģijas veids, kas pastāv tikai aptuveni desmit gadus, un GTA 5 iznākšanas laikā tā vēl nebija kļuvusi plaši pazīstama. Viena no tās galvenajām iezīmēm ir tā, ka tā ir ļoti droša naudas pārskaitīšanai, kā arī tā ir anonīmāka nekā tradicionālā banku sistēma. Tas varētu iet lieliski kopā ar GTA stāsta pamatu – noziedzīgā pasaule spēlē izsūta naudu par misiju izpildi.

3. Tommy Vercetti atgriežas

Tomijs Verčetī ir viens no populārākajiem GTA franšīzes varoņiem. Būtībā Tomijs ir GTA Vice City ikona un tās GTA daļas galvenais varonis. GTA Vice City darbība notika, kad Tomijam Verčetti bija 35 gadi. Tas nozīmē, ka šobrīd Tomijs varētu būt 70 gads vecs. Dažādos GTA forumos it kā “pietuvinātas” personas Rockstar Games birojiem ziņo, ka Tomijs varētu parādīties GTA 6 kādā statusā.

2. Visas vēsturiskās GTA kartes tiek apvienotas vienā

Šī ir teorija, kas bieži tiek plaši publicēta tiešsaistē līdz ar katras nākamās daļas iznākšanu, proti, Liberty City, Vice City un Los Santos kartes tiks apvienotas un būs pieejamas kā viena karte. Līdz šim tas nekad nav piepildījies, un, visticamāk, tā arī nekad nenotiks. Šķiet, ka Rockstar Games ik pēc trīs spēles daļām atgriežas nulles punktā. Respektīvi, GTA 7 mēs redzēsim darbojamies iekš Liberty City, ja vien netiks pārtraukta vairāk nekā 20 gadus ilgusī tradīcija. .

1. GTA saturs tiek pilnveidots pa sezonām

Kopš GTA 5 iznākšanas tiešraides pakalpojumu spēles ir kļuvušas ļoti populāras, un tādas spēles kā Fortnite, Final Fantasy 14 un Destiny 2 nepārtraukti attīstās ar regulāriem atjauninājumiem, kas spēlēs ienes svaigu saturu, jaunus stāstus un kartes izmaiņas. Rockstar Games šādu pieeju izmantoja arī GTA Online, kur Los Santos karte ik pa laikam tiek atjaunināta un pastāvīgi tiek piedāvāti jauni sižeti un misijas. Diemžēl, GTA 5 single-player aspekts kopš 2013. gada ir palicis pilnīgi nemainīgs, un pat karte vairs neatbilst GTA Online analogam.

Tas viss varētu mainīties līdz ar GTA 6 iznākšanu, jo daži fani ir izteikuši minējumus, ka tai varētu būt attīstāms viena spēlētāja režīms, kas ļautu Rockstar Games pievienot jaunu saturu un sižeta līnijas.

Dalīties ar rakstu: