Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

- - No Comments on Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

Colony Ship

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 10. novembris
Izstrādātājs: Iron Tower Studio

Colony Ship ir uz gājieniem balstīta lomu spēle, kuras darbība norisinās uz milzīga kosmosa kuģa, kas palaists uz zvaigzni Proxima Centauri. Spēle piedāvā detalizētu, uz prasmēm balstītu personāžu sistēmu, vairākus veidus, kā risināt uzdevumus un plašus dialogus.

 

This Bed We Made

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 1. novembris
Izstrādātājs: Lowbirth Games

Izmeklēšanas tipa spēle, kurai līdzīgu vienkārši NAV! Ja arī jūs esat apsvērūši viesnīcas istabenes karjeru, tad beidzot mums ir iespēja to piedzīvot virtuāli. Spēles “This Bed We Made” darbība norisinās 50. gadu viesnīcā, un tās galvenā varone ir Sofija, kura ir nodarbināta ar istabu uzkopšanu ir ļoti, ļoti ziņkārīga par apmeklētāju “slēpto dzīvi”.

 

Super Woden GP 2

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 11. novembris
Izstrādātājs: ViJuDa

Super Woden GP 2 piedāvā unikālu pieredzi autosporta faniem. Arkādes stila veidotās izometriskās sacīkstes kopā ar milzīgu transportlīdzekļu klāstu aizraus ikvienu!

 

Ripout

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 25. oktobris
Izstrādātājs: Pet Project Games

Ripout ir tiešsaistes FPS žanra spēle ar šausmu piegaršu. Spēlētājus sagaida vairākas kaujas ar mutatiem visinteresantākajās vietās – pamestos kuģos un šaurās, tumšās telpās. Iesakām arī vākt laupījumu un pielāgot savu varoni atbilstoši savam spēles stilam.

Dalīties ar rakstu: