T1 kļūst par League of Legends pasaules čempioniem jau ceturto reizi!

- - No Comments on T1 kļūst par League of Legends pasaules čempioniem jau ceturto reizi!

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika aizvadīts League of Legends pasaules čempionāta fināls, kurā dienvidkorejieši T1 savu skatītāju priekšā svinēja uzvaru!

Finālā tikās turnīra favorīti T1 ar fanu miluli Faker priekšgalā pret Ķīnas power-house Weibo-Gaming. T1 ar ķīniešiem tika galā pavisam vienkārši – tika svinēta uzvara ar 3:0. Dienvidkorejiešu uzvaru vēl īpašāku padarīja tas, ka uzvara tika svinēta pilnā Gocheok Sky Dome stadionā Seulā. Fināls bija izpārdots un to klātienē skatījās 18 000 skatītāju.

Ja atskatāmies uz turnīra izslēgšanas spēlēm, tad T1 noteikti bija fanu favorīti, jo jau pusfinālu stadijā tā bija vienīgā komanda no Dienvidkorejas, tā kā visas pārējās komandas bija no Ķīnas.

Lai iekļūtu finālā, T1 izcīnīja diezgan pārliecinošas uzvaras pār divām Ķīnas komandām – LNG Esports, ko viņi pieveica ar 3:0, un JD Gaming, ko uzvarēja ar 3:1. Tādējādi, mājinieki arī finālā tikās pret vēl vienu komandu no Ķīnas, Weibo Gaming.

Kā jau minējām iepriekš, tad T1 izcīnijā pasaules čempionāta finālā uzvaru ar rezultātu 3:0. Ar šo uzvaru Dienvidkorejas e-sporta organizācija izcīnīja savu jau ceturto Pasaules kausu un pirmo kopš 2016. gada.

Starp citu, finālturnīra atklāšanas ceremonijā pirmo reizi klātienē uzstājās Heartsteel. Bez muzikālā pavadījuma neizpalika arī Worlds 2023 himna, kuru izpildīja KPop grupa NewJeans.

Protams, ka uzslavas ir pelnījuši ne tikai e-sportisti, bet arī fani! Tie visskaļākie bija trofejas pacelšanas brīdī. Zāle sākās konfeti salūts un pūlis skandēja tikai vienu frāzi – “”T1! T1! T1!”

Dalīties ar rakstu: