“Game of the Year 2023” nominantu saraksts

- - No Comments on “Game of the Year 2023” nominantu saraksts

Videospēļu industrijas prestižākais notikums – balvu pasniegšanas ceremonija The Game Awards – tuvojas ar plašiem soļiem un visbeidzot ir paziņoti arī nominanti. Ja arī nominantu sarakstā redzam gada lielākās spēles, taču ir arī daži izlaisti darbi, kurus ir vērts apspriest.

Piemēram, ar izcilajām spēļu izlaišanām pilnais 2023. gads ir apgrūtinājis pat tādu spēļu kā Starfield iekļaušanu šajā sarakstā. Tas tikai padara šī gada GOTY vēl konkurētspējīgāku nekā parasti.

Alan Wake 2

Alan Wake 2 ir spēle, kas iznākusi visnesenāk no visiem The Game Awards 2023 GOTY nominantiem. Spēle iznāca 27. oktobrī, bet tas neliedz tai gūt plašu atzinību un komplimentus no spēlētājiem. Daudzi to slavē kā vienu no gada eksperimentālākajām un oriģinālākajām spēlēm.

Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 ir spēle, kurai paredzēja iekļušanu nominantu sarakstā jau laicīgi. Spēle ir pieejama uz PC un uz PS5 un tā acīmredzami ir guvusi labumu no savas gandrīz trīs gadus ilgās agrīnās piekļuves, jo saturiski bagāta un praktiski bez bugiem.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelta jau zin kā uzvarēt gada spēles titulu. To izdarīja BOTW versija 2017. gadā, taču neskatoties uz augsto latiņu, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ir visas iespējas saņemt arī šī gada titulu.

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 gājums ir līdzīgs Tears of the Kingdom, jo spēle ir tiešais turpinājums ļoti veiksmīgai iepriekšējai daļai. Spider-Man 2 varam just lielisku pārvietošanās veidu un interesantas kaujas variācijas. Protams, ka liels pluss ir arī jauni personāži, kā, piemēram, Venom, kas ir pamats Insomniac visuma stāstam.

Resident Evil 4 Remake

Daudziem Resident Evil 4 iekļaušana varētu šķist kā liels pārsteigums. Lai gan spēle ir izpelnījusies vairākas labas atsauksmes, tā joprojām tiek uzskatīta par remake, nevis par pilnīgi jaunu spēli. Redzēsim, kā Capcom komandai veiksies balvu pasniegšanas ceremonijā!

Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder ir otrā Nintendo spēle, kas nominēta 2023. gada GOTY balvai. Super Mario Bros. Wonder ir kļuvusi par visātrāk pārdoto spēli Super Mario Bros spēļu sērijā, un daudzi eksperti uzskata, ka tā varētu uzvarēt šajā nominācijā.

Dalīties ar rakstu: