Yuz svin uzvar 2023. gada Brawlhalla pasaules čempionātā!

- - No Comments on Yuz svin uzvar 2023. gada Brawlhalla pasaules čempionātā!

Pagājušajā nedēļas nogalē notika viens no gaidītākajiem gada fighting-game esports notikumiem – Brawlhalla pasaules čempionāts. Ar šo notikumu noslēdzās Brawlhalla sacensību sezona, kurā mēs noskaidrojām jaunus čempionus gan 1v1, gan arī 2v2 kategorijās. Solo turnīrā triumfēja Yuz, ko tad arī sīkāk apskatīsim!

PUSFINĀLI UN LIELAIS FINĀLS

Pirmajā pusfinālā satikās Godly pret Impala, kur Goodly izcīnīja uzvaru sērijā ar 3-0. Otrā spēlē viens pret otru cīnījās divi labākie Brazīlijas spēlētāji, Kyna un yuz. Šajā spēlē Yuz uzvarēja ar rezultātu 3-2.

Finālā Yuz ar tīru uzvaru 3-0 pārspēja savu pretinieku un iekala savu vārdu kā šī gada Brawlhalla pasaules čempions. Šī uzvara ļauj Yuzam saņem lielāko daļu no 1 000 000 ASV dolāru lielā balvu fonda. Starp citu, daudzi eksperti uzskata, ka tieši Yuz būs viens no galvenajiem spēlētājiem, kuram sekot līdzi nākamgad.

PAR BRAWLHALLA PASAULES ČEMPIONĀTU

Brawlhalla pasaules čempionāts ir kulminācija visa gada garumā notiekošajām Brawlhalla sacensībām. Pasaules čempionāts šogad notika The Cobb mākslas galerijā Atlantā, ASV. Turnīrā kopā piedalījās 699 spēlētāji.

Dalīties ar rakstu: