5 visu laiku pārdotākās videospēles

- - No Comments on 5 visu laiku pārdotākās videospēles

Mēs visi aptuveni spējam nojaust, cik liela un plaša ir videospēļu nozare, taču līdz konkrētiem skaitļiem neesam nonākuši. Tad nu lūk – šodien mēs pievērsīsim uzmanību 5 visu laiku pārdotākajām videospēlēm.

5. PUBG – 75+ miljonu eksemplāru

Ir grūti noticēt, ka PlayerUnknown’s Battlegrounds pārdošanas apjoms jau ir pārsniedzis 75 miljonus eksemplāru! Tas šķiet tik nesen, kad pasaule fanātiski iemīlējās battle royāl spēļu žanrā.

Ar visdažādāko apvidu, skaistu vizuālo noformējumu un dažādiem ieročiem, PUBG noteikti varam ierindot arī labāko spēļu sarakstā. Pelnīta piektā vieta šajā topā.

4. Wii Sports – 82.9+ miljonu eksemplāru

Kad iznāca Wii Sports, tā iekaroja daudzu cilvēku sirdis visā pasaulē un revolucionizēja veidu, kā cilvēki mijiedarbojas ar spēlēm. Pateicoties tās pieejamībai un novatoriskajai kustību vadībai, tā spēļu industrijā atstāja unikālu un paliekošu mantojumu. Tā ienesa spēles miljoniem cilvēku mājās, piesaistot gan jaunpienācējus, gan pieredzējušus spēlētājus. Wii Sports ir ne tikai viena no visvairāk pārdotajām spēlēm pasaulē – tā ir reāls kultūras fenomens, kas no jauna definēja mūsu priekšstatus par videospēlēm.

3. GTA V – 185+ miljonu eksemplāru

GTA V savu pelnīto statusu nopelnīja ar savu izcilās atvērtās pasaules, aizraujošā sižēta un savas komūnas dēļ. GTA V ir pārdota vairāk nekā 185 miljonos eksemplāru, un spēli noteikti var nosaukt par Rockstar Games meistardarbu.

Milzīgs panākums un spēļētāju pienesums nāca klāt arī ar spēles multiplayer režīmu, kas ļauj spēlētājiem pavadīt laiku kopā ar draugiem. Starp citu, vai esat gatavi GTA 6?

2. Minecraft – 300+ miljonu eksemplāru

Minecraft ir iemantojusi kulta popularitāti gadu gaitā. Pieaugušie, bērni, pusaudži – nav nevienas demogrāfiskās grupas, kuru Minecraft nebūtu “paķēris”. Mojang 2023. gadā paziņoja, ka Minecraft ir pārdots vairāk nekā 300 miljonos eksemplāru. Apsveicam ar otro vietu!

1. Tetris – 520+ miljonu eksemplāru

Tetris ir vienkārša, taču aizraujoša spēle, kas jau kopš spēles pirmsākumiem 80. gados iekarojusi īpašu vietu ikviena spēlētāja sirdī. Tā vienkāršā spēle ir viens no daudzajiem iemesliem, kāpēc to ir iemīļojuši visu vecumu cilvēki, un tā ir iemantojusi universālu pievilcību. Spēles ietekme ir bijusi tik liela, ka spēle tiek uzskatīta par sava veida kultūras ikonu.

Tās bezgalīgi saistošais koncepts ir izturējis laika pārbaudi, un pat pēc gandrīz četriem gadu desmitiem spēlētāji to joprojām mīl. Kopš tās pirmsākumiem ir pārdoti 520 miljoni eksemplāru.

Dalīties ar rakstu: