Pasaules labākais Counter-Strike spēlētājs iepauzē savu karjeru

- - No Comments on Pasaules labākais Counter-Strike spēlētājs iepauzē savu karjeru

Pasaules CS:GO čempions, vairākkārt par gada vērtīgāko CS:GO spēlētāju atzītais un, visnotaļ, vispopulārākais Counter-Strike spēlētājs, ukrainis Oleksandrs Kostiļjevs, šobrīd savai karjerai ir pielicis pauzi!

S1mple atzina, ka šobrīd pret franšīzes jaunāko spēli ir skarbs un vēl kādu laiku vēlas nogaidīt, kamēr tiks izlaboti visdažādākie “bugi”.

Savā Twitter (X) kontā s1mple apgalvo, ka lēmums ir ne tikai saistīts ar pašu spēli, bet šobrīd viņam ir “jārupējās par citiem svarīgiem cilvēkiem savā dzīvē”.

Taču spēlētājs neslēpj, ka ir atvērts piedāvājumiem no visas pasaules kā arī apsver mainīt arī savu pozīciju (lomu) komandā. Tieši Oleksandrs jau kopš 2016. gada ir galvenā NAVI komandas zvaigzne un pēdējos gados ir vairāk ņēmis rokās tieši AWP.

Pats s1mple saka, ka viņš ir apsvēris mainīt savu pozīciju (lomu) spēlē un vēlētos spēlēt kā rifler. Pēc viņa vārdiem, raundu samazinājums (MR12) daudz ietekmēs tieši AWP spēlētājus un viņaprāt šis ierocis kļūs mazāk svarīgs.

S1mple vietu NAVI aizpildīs cits ukrainis, w0nderful, kurš tika piesaistīts komandai no Sprout un tiek uzskatīts par nākošo lielo savas paaudzes zvaigzni.

Lai kas arī notiktu, mēs ceram, ka s1mple sakārtos visu vajadzīgo un palīdzēs saviem mīļajiem, un vēlāk jau atgriezīsies Counter-Strike 2 apritē tā, kā mēs viņu pazīstam – kā vislielākais meistars.

Dalīties ar rakstu: