Ieskats Agatha Christie – Murder on the Orient Express

- - No Comments on Ieskats Agatha Christie – Murder on the Orient Express

Spēli Agatha Christie – Murder on the Orient Express ir izstrādājusi Lionā (Francija) bāzētā izstrādes studija Microids Studio. Spēle ir pieejama uz PC, PlayStation 4/5 Xbox One, Xbox Series X/S un Nintendo Switch.

Spēlē Agatha Christie – Murder on the Orient Express jūs darbojaties kā slavenais detektīvs Erkils Puaro.

Ir 2023. gads un jūs atrodaties Orient Express vilcienā un mēģināt atrisināt slepkavības noslēpumu. Šī spēle ir mūsdienīgs klasiskā stāsta paveids. Tā ir kā sena piedzīvojumu spēle, kas ir pilna ar mīklām, taču mīklas nav tās grūtākās, tāpēc jums kā spēlētājam nevajadzētu apjukt.

Spēles sākumā jūs atrodaties viesnīcā, un jums jāatrod pazudusī vilciena biļete. Tas kalpo kā pamācība, lai iemācītu jums spēles mehāniku. Vēlāk, nu jau iekāpjot vilcienā, jūs iepazīstaties ar citiem pasažieriem. Viens no pasažieriem, Račeta kungs, stāsta par savu bagātību un ienaidniekiem, bet Puaro negrib klausīties un tad seko interesantākais…

Spēle ir ļoti detalizēta, sākot ar varoņiem un beidzot ar pašu vilcienu. Vilciena izpēte tā kustības laikā ir ļoti interesanta un palīdz iegaumēt detaļas. Mūzika un aktierspēle papildina noslēpumaino atmosfēru, un palīdz tuvāk iepazīt spēles galvenos varoņus.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express ir lieliska slepkavības noslēpumu spēle, kas klasiskajam stāstam piešķir mūsdienīgu garšu. Ja jūs esat noslēpumu cienītājs, tad šī spēle jums patiks!

Spēles Steam lapa

Dalīties ar rakstu: