Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

- - No Comments on Četras jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

Steam plašumos bieži parādās lielie spēļu industrijas vārdi ar saviem lielbudžetu meistardarbiem. Taču ir jāatcerās, ka ir arī mazie spēļu izdevēji, kuri cer, ka viņus pamanīs. Mēs pamanām, tāpēc, lūk, četras dažādu žanru spēles no mazākiem spēļu izdevējiem priekš visām gaumēm!

Forgive Me Father 2

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 20. oktobris
Izstrādātājs: Byte Barrel

Spēle, kas ir pirmās personās šāvējs ir ļoti interesants, ar roku zīmēts vizuālais mākslas stils. Spēle stilistiski apvieno komiksus kopā ar mitoloģiju. Šī ir Early Access spēle vēl nav pabeigta, un jauni līmeņi, ienaidnieki, bosi, ieroči un dažādas citas iemaņas tiks izlaistas no šī brīža līdz pat 2024. gada beigām. Pašreizējā spēles versijā ir desmit līmeņi.

Dead Signal

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 21. oktobris
Izstrādātājs: Reflect Studios

Jums kā apsargam, kura uzdevums ir uzraudzīt lielu daudzdzīvokļu kompleksu, būs rūpīgi jāuzrauga 20 kameras, kas izkaisītas pa visu ēku. Protams, ka ir jāpievērš uzmanība visām aizdomīgajām kustībām. Sēžot pie rakstāmgalda un skatoties uz ekrāniem, var justies salīdzinoši droši, taču bieži vien jums nāksies iziet ārā pa dīvaino dzīvokļu kompleksu, lai veiktu avārijas remontdarbus vai saņemtu apšaubāmas pusnakts piegādes. Lieki piebilst, ka jūsu darbs nav drošs, un ir ļoti iespējams, ka šajos gaiteņos jūs var nogalināt. Bet ar ko?

Lakeside Cabin 2

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 20. oktobris
Izstrādātājs: Roope Tamminen

2D briesmas ir atgriezušās! Iegremdējieties daudzveidīgajā šausmu pasaulē un skrieniet cauri līmeņiem. Nekas nevar sagatavot jūs R kategorijas izaicinājumiem, ar kuriem jums nāksies saskarties!

Sea of Survivors

Steam‌ ‌lapa‌ ‌
Izlaišanas datums:‌ 19. oktobris
Izstrādātājs: Nah Yeah Games

Spēlē Sea of Survivors ir jāvada savs kuģis. Pie tam, to var darīt jebkurā virzienā, taču tas nekad neapstāsies, jo vēji tikai pūtīs un pūtīs un tas nozīmē vienu – var satikt gan pirātus, gan arī jūras plašumus. Izvairieties no pirātu un jūras briesmoņu ordām un iznīciniet tās. Atklājiet noslēpumainus lāstus, atbloķējiet unikālus dārgumus un cīnaties par izdzīvošanu.

Dalīties ar rakstu: