Piecas mazāk zināmas Steam spēles no šīs nedēļas

- - No Comments on Piecas mazāk zināmas Steam spēles no šīs nedēļas

Wildmender

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 30. septembris
Izstrādātajs:‌ Muse Games

Wildmender ir krāsaina 3rd person izdzīvošanas spēle. Taču šeit arī slēpjas spēles unikalitāte – nav jāizdzīvo pašam, bet ir jāpievērš uzmanība savam dārziņam un dārzkopībai kopumā. Spēles sākumā līmeņi ir viegli un dārzs ir jāuztur pie dzīvības zaļā oazē, taču vēlākos līmeņos zaļumiem ir jāizdzīvo arī tuksnešu svelmē. Kopumā spēles mērķis ir audzēt savus zemes gabalus un spēle darbojas kā tāda patīkama prāta puzle.

 

Sipho

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 30. septembris
Izstrādātajs:‌ All Parts Connected

Sipho ir izdzīvošanas spēle, kuras pamatā ir vārds attīstība. Būtībā, jums kā spēles varonim ir jāaug vietējā ekosistēmā. Protams, ka ar laiku jums uzbruks ļaunie bosi, tāpēc ir jācīnās, ir jāaug un ir jādominē.

 

Saleblazers

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 30. septembris
Izstrādātajs:‌ Airstrafe Interactive

Saleblazers ir open-world izdzīvošanas spēle priekš 1-8 spēlētājiem. Spēlē jums ir jāveido savs veikals no nulles – ir jāiegādājs veikala ekipējums, ir jāveido peļņa un visbeidzot, jāizdzīvo uz ļaunās salas, kur ne visiem patiks jūsu progress!

 

Diluvian Ultra

Steam‌ ‌lapa‌ ‌
Izlaišanas datums:‌ 28. septembris
Izstrādātajs:‌ Crest Helm Studios

Diluvian Ultra ir single-person FPS spēle, kurā galvenā uzmanība tiek pievērsta retro estētikai un ātrai, stratēģiskai cīņai. Spēle norisinās visumā, kas ir krāsains un līdzinās zinātniskās fantastikas romānam.

 

Conrad Stevenson’s Paranormal P.I.

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 28. septembris
Izstrādātajs:‌ D&A Studios

Šī ir first-person šausmu tipa spēle, kurā jūs esat paranormālo parādību izmeklētājs. Spēle stāsta par izmeklētāju Konrādu, kurš tik tikko ir atvēris savu izmeklēšanas biroju Jaunajā Eidolonā. Biroja mērķis ir viens – izmantojot dažādus izmeklēšanas rīkus, palīdzēt atrast spokus saviem klientiem un pēc tam jānoskaidro, kāpēc tie uzstājīgi uzmācas viņu dzīvesvietās.

Dalīties ar rakstu: