EA Sports FC atklāj jaunu e-sporta ekosistēmu

- - No Comments on EA Sports FC atklāj jaunu e-sporta ekosistēmu

Iepazīsimies ar EA Sports FC Pro jeb ar jauno e-futbola sacensību struktūru, kas ļaus uzvarēt jebkuram spēlētājam!

EA Sports FC Pro sacensību struktūra sastāvēs no divām daļām, FC Pro Open un FC Pro League. Saskaņā ar paziņojumā sniegto informāciju FC Pro Open darbosies kā iespēja amatieru spēlētājiem sasniegt profesionālo līmeni. Spēles notiks 1 vs 1 režīmā un vismaz līdz 2024. gada izskaņai.

Kopumā spēlētāji no desmit dažādiem reģioniem sacentīsies par naudas balvām 1 miljona ASV dolāru apmērā. FC Pro Open līmeņa turnīra pirmā sezona norisināsies no 2023. gada oktobra līdz 2024. gada februārim.

Sākot ar 2024. gada februāri, uz laukuma jau dosies lielie vārdi. FC Pro līgā tiks pārstāvēti vairāki vadošo futbola līgu klubi. Klubi, kas pārstāvēs savu futbola komandu krāsas virtuāli ir no Anglijas Premjerlīgas, Vācijas Bundeslīgas un no ASV MLS. Pirmā pro sezona ilgs piecus mēnešus un spēlētāji cīnīsies par regulārās sezonas naudas balvām un par ceļazīmi uz sezonas fināliem.

Pirmās sezonas izskaņa norisināsies 2024. gada jūnijā, kad pasaules čempionāts uzņems 32 spēlētājus. Četri no tiem būs no FC Pro Open, savukārt 28 bus no FC Pro līgām. Visi šie spēlētāji sacentīsies par 1 miljona ASV dolāriem.

Papildus FC Pro čempionātam, EA Sports apstiprināja, ka 2024. gadā atgriezīsies arī eChampions League sacensības. Sīkāka informācija par šo turnīru netika atklāta.

Dalīties ar rakstu: