The Crew Motorfest – jauns sacīkšu spēļu karalis?

- - No Comments on The Crew Motorfest – jauns sacīkšu spēļu karalis?

The Crew Motorfest ir The Crew spēļu sērijas trešais turpinājums un tajā ir ko redzēt!

The Crew Motorfest izstrādāji ir Ubisoft Ivory Tower un to izdeva Ubisoft. Pirmajā spēles daļā stāsts ir par noziedzīgu sacīkšu grupējumu, taču vēlāk spēles stāsts turpinās sacīkšu trasēs. Spēle stāsta ziņā līdzinās citai izcilai sacīkšu spēlei – Forza Horizon. Taču ne viss ir tik perfekti – spēles stāsts, tuvojoties spēles beigām, šķiet nepilnīgs.

Izpildot dažādas misijas, tiek atslēgts spēles saturs, un par to naudu, ko nopelnāt, varat iegādāties vēl citas spēles misijas. Katram misiju “ciklam” ir savs “stāsts” jeb turnīrs, un tam ir arī sava tēma. Piemēram, spēlējot Donut Media misijas jūs varat piedalīties dažādās sacensībās ar F1 tematiku. Spēle pat uzrāda riepu nodilumu, lai varētu zināt, kad būtu jāveic pitstopi.

Bez lielajām misijām ir arī mazāki notikumi, piemēram, sacīkšu auto-slaloms, vai arī dragreiss. Mazās misijas gan tiešām ir mazas, tājās uzvarētāju noskaidro aptuveni 30 sekundēs. Spēlē ir arī dažādi izaicinājumi, kas ietver, piemēram, foto izaicinājumus vai arī kolekcionēšanas-tipa izaicinājumus. Piemēram, ar X mašīnu ir jāatrod Y priekšmets. The Crew Motorfest izaicinājumi, manuprāt, ir daudz labāki kā Forza Horizon izaicinājumi.

Vizuāli spēle izskatās lieliski visos iespējamos veidos. Katrs automobilis izskatās lieliski, katrai apmeklētai vietai ir lielisks apgaismojums un dizains, un, visbeidzot, vispārējā gaisma un vide izskatās ļoti “dzīvi”. Havaju salas, kas arī ir spēles notikumu vieta, šķiet milzīgas, tāpēc arī iesakām izvēlēties ērtāko auto un īpaši spēcīgu datoru, lai varētu baudīt skatus, ko piedāvā Klusā okeāna saliņas!

Spēle oficiāli ir pieejama no 2023. gada 14. septembra uz PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S un PC.

Dalīties ar rakstu: