Piecas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām

- - No Comments on Piecas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām

Ikdienu platformā Steam tiek izlaistas vairāks spēles, taču daudzas no tām paliek nepamanītas. Tieši tāpēc arī apkopojām dažādu stilu spēles no iepriekšējas nedēļas, kuras iepriecinās visdažādākās gaumes.

Ugly

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ September 14
Izstrādātājs:‌ Team Ugly

Kopā ar Ugly jūs atklāsiet dažādus tumšos noslēpumus, kas slēpjas šajā aizraujošajā puzzle platformer tika spēlē. Izmantojiot inovatīvu spoguļu mehāniku jums vajadzēs atrisināt dažādas mīklas, kas ir paslēptas dažādās istabās. Protams, ka arī būs jācīnas arī ar bosiem.

Thunder Ray

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 14. septembris
Izstrādātājs:‌ Purple Tree S R L

Thunder Ray ir arcade-tipa-boksa spēle. Spēlē ir ieturēts retro vizuālais stils un mērķis ir, protams, kļūt par labāko ringā!

Fading Afternoon

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums: 15. septembris
Izstrādātājs:‌ yeo

No izstrādātājiem, kas ir radījuši kulta klasiku – The Friends of Ringo Ishikawa nāk vēl viens brīnumdarbs. Seidži Marujama ir vidēja vecuma jakuza, kas nesen atbrīvots no cietuma. Pazīstams kā “Gozuki”, viņš ir spēks, uz kuru paļaujas visi viņa tuvie, taču ir viena lieta, ko apkārtējie neņem vērā: Marujama noveco. Vai palīdzēsi viņam pārvarēt šo krīzi?

No Sun To Worship

Steam‌ ‌lapa‌ ‌
Izlaišanas datums:‌ 15. septembris
Izstrādātājs:‌ Antonio Freyre

Īsa, minimālisma stilā veidota stealth-action spēle par mākslas nozīmi. Spēlē ir sešas misijas, kur jums būs nepieciešams slepeni piekļūt dažādām vietām, lai likvidētu ļaunos.

Heretic’s Fork

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 14. septembris
Izstrādātājs:‌ 9FingerGames

Šajā spēlē jūs esat biroja darbinieks, kurš pieņem uz kartītēm balstītus lēmumus par to, kā kontrolēt elles iemītniekus. Ja tas izklausās pārāk tēlaini, tad būtībā šī spēle ir ir tower defense game tipa spēle priekš savas auditorijas.

Dalīties ar rakstu: