NBA 2K24 apskats – spēles jaunos žanrus ir vērts apskatīt

- - No Comments on NBA 2K24 apskats – spēles jaunos žanrus ir vērts apskatīt

NBA 2K24 Gameplay

ProPlay ir, iespējams, labākais izgudrojums sporta videospēļu pasaulē pēdējo gadu laikā. Jaunais spēļu dzinējs ir sasniedzis to, kas kādreiz tika uzskatīts par neiespējamu. Iepriekšējās NBA 2K versijās spēlētāju kustības bija stīvas, piespiedu un salīdzinoši neefektīvas. Ir sporta aspekti, kurus vienkārši nav iespējams virtuāli atveidot, un viens no tiem ir driblings.

Tomēr jaunais ProPlay ir spēris ievērojamu solis uz augšu tieši spēles fizikas ziņā. Lai ProPlay funkcionētu tiek izmantoti īsti NBA kadri. Tādā veidā arī pašā spēlē sportisti tiešām ir atlētiski un katram ir savas unikālās kustības.

Kopumā visas darbības laukumā ir gludas un reālistiskas – metieni ir vienmērīgi, aizsardzība ir sarežģīta un katrs spēlētājs ir unikāla persona ar atšķirīgām animācijām. Spēle rada tādu sajūtu, ka tiešām tiek vērots, kā spēlē cits īsts NBA klubs.

NBA 2K24 MyNBA

MyNBA (2K franšīzes režīma versija) vienmēr ir bijis populārs spēles režīms, un tas turpina pierādīt, kāpēc. Fani var atgriezties laikā un izdzīvot dažādu spēlētāju ēras.

Neatkarīgi no tā, vai jūs piedzīvojat LeBrona Džeimsa ēru, vai vēlaties atgriezties uz Čigākas Bulls ēru kopā ar Maiklu Džordanu – tas viss ir iespējams un MyNBA ļauj jums izzināt lielu daļu NBA vēstures.

NBA 2K24 Mamba Moments

Mamba Moments, ir alternatīva režīmam, kas kādreiz izcēla Maiklu Džordanu. Mamba Moments palīdz izdzīvot un izspēlēt mirkļus, ko radīja Kobe Braiants.

NBA 2K24 The W

The W, kas ir daiļā dzimuma basketbola režims jeb WNBA režīms, ir labs! Žēl, ka šis režīms ienāca tikai tagad un nebija pieejams iepriekšējās versijās. WNBA komandās ir patiešām labas basketbolistes, un meitenes nodrošinās vispusīgu basketbola pieredzi visiem faniem.

NBA 2K24 grafika

Kā vienmēr, 2K spēles vizuālais noformējums ir OK. Vizuāli spēle nav pārsteidzoša, taču nav arī traģiska. Spēlētāji izskatās nedaudz reālistiskāk nekā iepriekšējās daļās, un laukumi izskatās labi, tāpēc iesakām visus basketbola entuziastus iemēģināt arī virtuālos laukumus kopā ar NBA 2K24!

Dalīties ar rakstu: