Piecas jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

- - No Comments on Piecas jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, palaidi garām

Stray Gods

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 10. augusts
Izstrādātājs:‌ Summerfall Studios

Šo “lomu mūziklu” sarakstījis BioWare veterāns Deivids Gaideris, un tas ir stāsts par Greisu – koledžas dropoutu, kura iegūst spēku daiļi dziedāt. Viss stāsts ir veidojas ap patiesības atklāšanu – kas tad īsti notika ar iepriekšējo dziesmu mūzu pirms viņas.

Bokura

Steam‌ lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 10. augusts
Izstrādātājs:‌ ところにょり

Šajā spēlē divi bēgoši brāļi cenšas pēc iespējas vairāk attālināties no savām bērnības mājām un atmiņām. Lai vēl vairāk sarežģītu situāciju, abi sastop mirušu briedi, kas noslēpumainā kārtā izraisa abu ģīboni – kad abi puiši pamostas, viņi atrodas šķietami dažādās pasaulēs. Bokura ir spēle diviem spēlētājiem, un to nevar spēlēt vienatnē. Katrs spēlētājs redz pilnīgi atšķirīgu spēles pasauli, pateicoties briedim. Tāpēc mutiska saziņa ir ārkārtīgi svarīga, piemēram, izmantojot Discord.

Mondealy

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 9. augusts
Izstrādātājs:‌ uglycoal

Mondealy ir retro stila piedzīvojumu spēle. Tās darbība norisinās karalistē, kas ir pilna ar varoņiem, kuri labprāt ar jums sarunājas. Nepārtraukts spēlē ir humors un vispārējā smeldzīgā atmosfēra un sarunas ar spēles varoņiem. Četros apgabalos jūs sastapsieties ar noslēpumiem, mīklām un, iespējams, arī ar dažiem skumjiem spēles personāžiem.

To The Core

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 10. augusts
Izstrādātājs:‌ SomethingExtra

Šī spēle ir par planētu urbšanu, lai tas palīdzētu iegūt resursus citu planētu efektīvākai urbšanai, un tā tālāk un tā tālāk bezgalīgi, es nedomāju, ka tas iekustinās jūsu zeķes. To The Core pievilcība slēpjas tās vizuālajā noformatējumā, šī, iespējams, ir vizuāli vispievilcīgākā inkrementālā spēle, kāda eksistē. Arī lietotāju atsauksmes par spēli ir bagātīgas un labvēlīgas – diezgan reti šajā žanrā.

Acceptance

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 12. augusts
Izstrādātājs:‌ Rasul Mono

Šī spēle nav domāta cilvēkiem ar vāju raksturu – spēli var pat raksturot kā psiholoģisku trilleri. Spēles sižets seko līdzi darbinieka pārdzīvojumiem pēc mīļotā cilvēka pašnāvības, un tā pamatā spēlei ir piecas skumju stadijas. Lai gan tā ir klasificēta kā trilleris, manuprāt, Acceptance izskatās un jūtas vairāk kā šausmu spēle. Spēli, protams, ka labāk “izbaudīt” varētu gaišajā dienas laikā.

Dalīties ar rakstu: