Bijušā darbinieka Linkedin profils atklāj, cik ilgi jau tiek strādāts pie GTA 6

- - No Comments on Bijušā darbinieka Linkedin profils atklāj, cik ilgi jau tiek strādāts pie GTA 6

Grand Theft Auto VI tiek izstrādāta jau gandrīz desmit gadus – tā liecina nesen noplūdusī informācija, kurā tiek pieminētas arī divas Bully spēles. Šī neoficiālā informācija par Rockstar pagātnes un pašreizējiem plāniem parādījās dažas dienas pēc Take-Two finanšu pārskata, kurā tika norādīts uz iespējamo GTA 6 iznākšanas laiku.

Lai gan spēļu studijas Rockstar izstrādes cikli gadu gaitā ir bijuši ārkārtīgi gari, uzņēmums nekad nav bijis tas, kas atpūšas uz lauriem, kad runa ir par Grand Theft Auto spēlēm. Piemēram, GTA V  sāka izstrādāt 2008. gadā, neilgi pēc ceturtās daļas iznākšanas. Toreiz darbs pie GTA IV sākās 2004. gada novembrī, tieši, kad tirgū nonāca GTA: San Andreas.

Kā liecina nesen pamanītais bijušā Rockstar Research video redaktora Džona Janga LinkedIn profils – viņš pie GTA VI ir strādājis trīs gadus, sākot ar 2018. gadu. Šī informācija, protams, ka norāda to, ka pie spēles Rockstar Games jau strādā vismaz no 2015. gada.

"Bully 2 & 3" found on the Linkedin profile of an ex-Rockstar employee, alongside GTA VI being developed at least since 2015.
by u/KekanKok in GamingLeaksAndRumours

Jangs arī rakstīja, ka 2008. gadā viņš bija iesaistīts leģendārās spēļes Bully nākamo daļu izstrādē. Fakts, ka savulaik Rockstar strādāja pie Bully 2 ir plaši zināms, taču bijušais Rockstar darbinieks ir pirmais cilvēks, kurš jebkad ir izteicis informāciju, ka savulaik tika strādāts arī pie Bully 3.

Ņemot vērā to, ka Young darba pienākumi Rockstar bija saistīti ar “iekšējās žurnālistikas” veidošanu un filmēšanu, lai informētu un atbalstītu citu nodaļu darbu, šķiet, ka videorežisors bija iesaistīts uzņēmuma projektos jau agrīnajā pirmsizstrādes posmā. Un, lai gan nekas neliecina par to, ka Bully 3 jebkad būtu pametusi šo izstrādes posmu, Bully 2 esot bijusi jau krietni pavirzījusies uz priekšu līdz brīdim, kad to atcēla ap 2010. gadu, un iepriekšējās iekšējās informācijas ziņās norādīts, ka Rockstar New England izdevies pabeigt vismaz sešas stundas ar spēlējamo saturu pirms projekts tika pārtraukts.

Runājot par nākamo Grand Theft Auto daļu, šī jaunatklātā informācija šķietami apstiprina, ka GTA 6 jau ir izstrādes procesā gandrīz divreiz ilgāk nekā tā priekšgājējs, GTA5. Gaidīšana, iespējams, beidzot tuvojas noslēgumam, jo kāds ticams informācijas noplūdinātājs nesen apgalvoja, ka GTA 6 iznākšana ir plānota 2024. gadā.

Dalīties ar rakstu: