Piecas gaidāmās Unreal Engine 5 spēles, kuras izskatās izcili!

- - No Comments on Piecas gaidāmās Unreal Engine 5 spēles, kuras izskatās izcili!

Spēles, kuras ir izstrādātas uz Unreal Engine bāzes vienmēr ir bijušas neparastas. Fani no visas pasaules jau apbrīoja spēles, ko piedāvāja UE4, taču, protams, ka ir gaidāms, ka UE5 latiņu pacels vēl augstāk.

Runājot par Unreal Engine ir jāatcerās, ka savulaik Ginesa pasaules rekordu krājums to dēvēja par “veiksmīgāko videospēļu dzinēju” kāds jebkad ir pastāvējis. Tāpēc arī veidojam sarakstu ar spēlēm, kuras, mūsuprāt, ir vērts gaidīt un sagaidīt!

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kad 2021. gadā pirmo reizi tika paziņots par S.T.A.L.K.E.R.2, ilggadējie fani jūsmoja, jo spēle visus pārsteidza ar savu hiperreālistisko vizuālo tēlu un vērienīgo spēles gaitu. Pēc tam spēle tika vairākkārt atlikta situācijas Ukrainā dēļ.

Spēles izdošanas datums tagad ir zināms – tas ir 2023. gada decembris. Nenoliedzami, šī spēle jau izpelnijās slavu 2021. gadā, kad tika izrādīti vien pāris spēles screenshoti.

Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong ir vēl viena spēle, kuru daudzi jau ilgu laiku gaida ar nepacietību. Neatkarīgie izstrādātāji no Ķīnas ar nosaukumu Game Science ir šīs spēles veidotāji. Spēle ir balstīta uz 16. gadsimta romānu “Ceļojums uz Rietumiem”.

Šajā spēlē jūs esat pērtiķu karalis Wukongs. Spēlētāji, izmantojot nūju, cīnās ar unikāliem ienaidniekiem no ķīniešu mitoloģijas. Protams, ka nevar nepieminēt arī skaisti veidoto vidi. Pagaidām daudzas lietas šajā spēlē izskatās ļoti daudzsološas, un tas attiecas arī uz lielisko vizuālo noformējumu. Plānots, ka spēle iznāks 2024. gadā.

Silent Hill 2

Silent Hill 2 ir ļoti gaidītās šausmu spēles “pārstāstījums”, kur spēlētājs atkal visu stāstu sāk miglainajā Silent Hill pilsētiņā. Šoreiz vizuālais noformējums ir krasi uzlabots, tāpat arī trešās personas perspektīva noteikti padarīs to baudāmāku!

Unrecord

Sākotnēji tika uzskatīts, ka Unrecord ir kārtējais interneta feiks, taču kopš tā laika spēļu industrijas dizaineri un inženieri spēles izveidotāju priekšā ir noņēmuši cepuri. Ir atklājies, ka šī neticami reālistiskā šaušanas spēle patiešām ir īsta. Tā kā tajā ir iekļauta ķermeņa kameras pozīcija kopā ar pirmās personas šaušanas režīmu, patiešām nav nekā cita, kas izskatītos tik tuvu realitātei kā šī spēle. Runā, ka tajā būs aizraujošas šaušanas, izvēles un trillera elementi.

Pagaidām gan nav zināms iznākšanas datums vai jebkāda cita būtiska informācija.

Project M

Project M ir vērienīga, uz stāstījumu balstīta kinematogrāfiska piedzīvojumu spēle ar zinātniskās fantastikas elementiem. Tā kā šo spēli ir izstrādājis korejiešu izstrādātājs NCSoft, tās vizuālais noformējums patiesībā ir kaut kas neredzēts. Papildus acīmredzami lieliskajam apgaismojumam un tekstūru darbam, hiperreālistiskās sejas animācijas liktu cilvēkiem patiešām nodomāt, ka šī ir filma.

Daudzi cilvēki Project M dēvē par hibrīdu starp Detroit: Become Human un Quantum Break.

Spēles iznākšanas datums nav zināms.

Dalīties ar rakstu: