Sešas kosmosa tipa spēles jeb sešas Starfield alternatīvas!

- - No Comments on Sešas kosmosa tipa spēles jeb sešas Starfield alternatīvas!

Starfield uz mūsu ekrāniem parādīsies septembrī – līdz tam ir kāds laiciņš, tāpēc esam sagatavojuši nelielu sarakstu, kas ļaus uzzināt par līdzīgām spēlēm, kā arī gūt iedvesmu, iespējams, tās pamēģināt.

Mūs visus interesē neierobežotās un neizpētītās kosmosa platības, tāpēc ir īpaši interesanti pamēģināt uzspēlēt spēles no dažādām videospēļu studijām, jo katrai no tām ir savs kosmosa interpretācijas rokraksts. Saraksts ar sešām spēlēm, kas ir līdzīgas Starfield, zemāk.

6. EVE Online

EVE Online ir bezmaksas MMO spēle. EVE jūs varat būt praktiski jebkas, ko vien vēlaties, kamēr spēlētāji apdzīvo galaktiku plecu pie pleca ar jums. Tieši pilnīgā brīvība ir EVE lielākā priekšrocība. Tikai brīdinām, ka spēle ir arī bēdīgi slavena ar to, ka ievelk spēlētājus savā virtuālajā tirgū un pārliecina veikt neplānotus pirkumus!

5. Elite: Dangerous

Ja vēlaties būt kosmosa kuģa pilots, tad Elite: Dangerous ir tieši priekš jums! Kā kuģa kapteinim jums vajadzēs veikt dažādas misijas un uzdevums ap to.Šī spēle ļauj iejusties tādā ritmā, kas palīdz aplidot un izzināt plašo kosmosu. Tai ir arī MMO aspekts, kurā varat cīnīties ar citiem spēlētājiem, medīt kosmosa pirātus un daudz ko citu.

4. Star Citizen

Star Citizen, iespējams, ir visslavenākā šajā sarakstā iekļautajā spēle. Star Citizen populāra kļuva sava pūļa finansējuma kampaņas dēļ un skaļajiem solījumiem. Un kas solīts, tas arī izdarīts. Šī MMO spēle saviem spēlētājiem piedāvā patiešām daudz – iesakām.

3. The Outer Worlds

Vieglākam kosmosa piedzīvojumam iesakām The Outer Worlds. Tā kā spēli izdevis Obsidian Entertainment, jūs varat sagaidīt kvalitāti uz visiem 100%. Stāsta sižets ir saistošs un liks jums baudit kosmosu un zvaigznes līdz pat nakts stundām.

2. The Mass Effect Trilogy

Mīļotajai Mass Effect triloģijai bija jābūt šajā sarakstā – visām trim spēlēm kopā. Ja jums patīk kosmosa piedzīvojumi, lieliski varoņi un interaktīvs stāstījums, Mass Effect ir jūsu spēle! Ikviens zina, ka trešā spēle nebija tā labākā, taču, skatoties kopumā, Šeparda un viņa apkalpes piedzīvojumi definē spēli kā vienu no vislabākajām piedzīvojumu tipa spēlēm spēļu vēsturē.

1. No Man’s Sky

No Man’s Sky – spēle, kura pašā sākumā izskatījās pelēka, laikam ejot kļuva ar vien kvalitatīvāka. No Man’s Sky ļauj jums darīt visu, ko vien vēlaties spēles plašajā galaktikā. Ar aizraujošu amatniecības (crafting) sistēmu un neskaitāmiem noslēpumiem, kas jāatklāj, šajā spēlē nekad nebūs garlaicīgi.

Dalīties ar rakstu: