Valve “aizslēdz” CS:GO skinu tirgoņu karteli

- - No Comments on Valve “aizslēdz” CS:GO skinu tirgoņu karteli

Pārkāpumu viļņa (ban wave) laikā, vairāk nekā 40 CS:GO kontiem tika piemērots kopienas aizliegums (community ban) platformā Steam, kā rezultātā, iespējams, uz visiem laikiem tiks zaudēti miljoniem dolāru vērtas spēles kosmētikas (in-game skins).

CS:GO kosmētiku tirdzniecība ir izplatīts un bieži vien ienesīgs bizness, kas dažiem, īpaši veiksmīgiem tirgotājiem, ir savas iztikas avots. Tomēr tajā pastāv risks, jo spēļu izdevējs Valve jebkurā brīdī var nobloķēt tirgotāja kontu bez brīdinājuma vai tiesiskās aizsardzības.

28. jūnijā vakarā, vismaz četrdesmit tirgotāji, kuriem pieder CS:GO kosmētikas vairāku tūkstošu apmēra, tika bļoķēta jebkāda iespēja treidingam. Lai gan tas nav apstiprināts, tiek spekulēts, ka tas ir saistīts ar CS:GO azartspēļu platformām. Par to ziņo Twitter konts Warrent.

Savukārt, Twitter lietotājam MarokoCS izdevās novērot dažus dārgākos kontu skinus, ar tiem var iepazīties tvītā zemāk. Starp citu, kontu vērtība brīdi, kad tie tika nobloķēti bija vismaz 2 miljoni ASV dolāru. Visticamāk šī nauda ir neatgriezeniski zaudēta – šiem kolekcionāriem skini ir bezvērtīgi.

Dalīties ar rakstu: