Ir iznākusi dokumentāla filma par Dota 2 čempionvienību

- - No Comments on Ir iznākusi dokumentāla filma par Dota 2 čempionvienību

YouTube šobrīd ir pieejama filma ar nosaukumu “Drama in Berlin”, kas piedāvā unikālu iespēju ieskatīties esporta komandas Tundra Esports ceļā uz pasaules čempionāta titulu.

Filma darbojas arī kā piemērs tam, kā vajadzētu funkcionēt mūsdienu esporta komandai – neatlaidīgi tiecoties pēc uzvaras.

Tundra Esports ir profesionāla esporta organizācija, kas bāzējās Londonā. Organizācija 2021. gada sākumā parakstīja komandu ar nosaukumu “mudgolems” un 2022. gadā uzvarēja visprestižāko esporta turnīru pasaulē – Dota 2 The International. Finālā ar 3-0 tika pārspēta komanda Team Spirit. Tundra Esports visa turnīra laikā nezaudēja nevienu karti.

“Drama in Berlin” ir dokumentālā žanra filma, kas atspoguļo komandas biedru draudzību, kopīgo aizraušanos un nelokāmo apņemšanos būt labākajiem.

Viens no dokumentālās filmas akcentiem ir komandas sniegums dažādos turnīros. Spēlētāju stratēģiskā meistarība un izcilās prasmes ir pilnībā redzamas, kad komanda piedalās īpaši spraigās spēlēs. Dokumentālā filma iemūžina arī adrenalīna līmeni, kas ir redzams gan pirms spēlēm, gan arī jūtams spēļu laikā.

Viens no smieklīgākajiem filmas brīžiem ir saruna starp Skiteru un 33, taču šoreiz bez liekiem spoileriem!

Filmā iemūžināti arī neapmierinātības brīži un asaras, kā arī karstas diskusijas un ir redzams arī zaudējumu atstātās emocionālās rētas.

“Drama in Berlin” ir 44 minūtes gara.

Dalīties ar rakstu: