Call of Duty profesionālis tiek pieķerts ‘čītojot’ Challengers līmeņa sacensībās

- - No Comments on Call of Duty profesionālis tiek pieķerts ‘čītojot’ Challengers līmeņa sacensībās

Kā jau ziņojām Tviterī, ASV pilsētā Las Vegasā norisinājās Call of Duty prestižākais gada turnīrs – Call of Duty League, kur uzvaras laurus plūca komanda New York Subliners.

Call of Duty League kalendārā svarīgu lomu spēlē arī Challenger līmeņa sacensības. Tās ir vairāk domātas tieši priekš otrā līmeņa spēlētājiem un organizācijām. Šoreiz Challenger turnīrs arī norisinājās Las Vegasā!

Starp komandām bija arī ASV komanda Orbit, kuras sastāvā spēlē amerikānis Jimbo. Challenger turnīra laikā, Jimbo noteikti bija apspriestākā personība Call of Duty čatos, jo tieši viņa profils profesionālas spēles laikā tika nobloķēts – Jimbo čītoja.

Starptautiskais Call of Duty medijs The Rotation publicēja video ar Jimbo monitoru, kur kreisajā pusē var redzēt sarkanu paziņojumu, ka spēlētāja profils ir nobloķēts.

Taču ar to viss stāsts nebeidzas. Līgas organizatori ļāva Jimbo pieslēgties otram BattleNet kontam un pārspēlēt visu spēli no rezultāta 0:0, ja arī pretinieki, komanda OMiT, sākotnēji atradās vadībā ar rezultātu 114-0.

Arī pārspēlē Orbit ar Jimbo priekšgalā zaudēja OMiT un tika izslēgti no Challengers sacensībām. Protams, ka komanda ir pilna pārdomām un gaidīs oficiālo paziņojumu no turnīra organizatoriem par to kā rīkoties tālāk, jo kā zināms bani par čītošanu no zila gaisa nekrīt…

Par Challenger sacensību uzvarētājiem kļuva OMiT, kas par pirmo vietu saņēma 60,000 ASV dolāru!

Dalīties ar rakstu: