Spēļu festivāla laikā tiek izziņota jauna šausmu spēle – Džona Kārpentera Toxic Commando

- - No Comments on Spēļu festivāla laikā tiek izziņota jauna šausmu spēle – Džona Kārpentera Toxic Commando

Franču videospēļu izstrādātājs Focus Entertainment un amerikāņu Saber Interactive, Summer Game Fest tiešraides laikā prezentēja mežonīgu, šausmu FPS spēli, kuras nosaukums ir Džona Kārpentera Toxic Commando.

Džons Kārpenters (John Carpenter), ir amerikāņu kinorežisors, scenārists un aktieris, kurš vislabāk ir pazīstams ar savām šausmu un asa sižeta filmām pagājušā gadsmita 70. un 80. gados. Slavenais režisors sadarbojoties ar abām spēļu izstrādes studijām, Focus un Saber, asā sižeta FPS spēli plāno izlaist uz PlayStation 5, Xbox Series X|S un PC. Precīzs iznākšanas datums netika publicēts.

“Ir aizraujoši sadarboties pie kaut kā jauna kopā ar Focus un Saber,” Kārpenters teica tiešraidē. “Man patiešām patīk viss ap zombijiem un videospēles nav izņēmums. Cilvēkiem šī spēle patiks.”

Spēles darbība norisinās tuvākajā nākotnē, kad eksperimentāls mēģinājums izmantot Zemes kodola spēku beidzas traģēdiju – Zemes Dievs tiek sakustināts un tas atribejas pārvēršot augsni par nekam nederīgu un visu dabas dzīvo par nedzīvu. Un tad nu spēles sižets tiek balstīts, lai šo visu situāciju nomierinātu un cīnītos ar milzīgajām briesmoņu ordām.

Spēli varat apskatīt jau tagad Epic Games veikalā.

Dalīties ar rakstu: