Diablo IV ir iznācis – kas par to ir zināms līdz šim?

- - No Comments on Diablo IV ir iznācis – kas par to ir zināms līdz šim?

Diablo IV ir klāt, un kopš pēdējās spēles daļas ir pagājuši vairāk nekā desmit gadi. Pirmo reizi par iespējamo Diablo turpinājumu tika ziņots jau 2019. gadā un kopš tā laika Blizzard ir dalījušies ar vairākām spēles detaļām, kā arī ir apvienojuši spēkus ar KFC, izveidojot īpašu Diablo IV ēdienkarti, lai palīdzētu popularizēt jaunāko spēles daļu arī caur ēdiena nozari.

Diablo IV iznāca naktī no 6. uz 7. jūniju un jaunās daļas iznākšana pārtrauc aptuveni 11 gadus ilgušo klusuma brīdi kopš pēdējās daļas – Diablo III. Diablo IV ir pieejams uz PC, Xbox X|S, Xbox One, PS5 un PS4.

Līdzšinējais stāsts

Viens no patīkamākajiem Diablo IV pārsteigumiem ir atvērtās pasaules karte, kas ļauj spēlētājam brīvi iepazīt pasauli un iekarot ienaidnieku cietokšņus. Kopumā karte ir milzīga un tāpēc iesakām pārvietoties ar zirgu, kas paatrinās uzdevumu izpildes tempu! Runājot par pasaules karti, tad to kopumā veido pieci dažādi reģioni:

  • Fractured Peaks (sniegotie kalni).
  • Sausās stepes (tuksnesis)
  • Hawezar (purvi)
  • Scosglen (piekrastes meži)
  • Kehjistan (drupas)

Šie pieci reģioni ir sadalīti dažādos apakšreģionos, no kuriem katrs piedāvā savu unikālu vides stilu. Kopumā pasaule ir lielāka nekā visas iepriekšējās Diablo kartes kopā. Ja pieskaramies spēles sižetam, tad Blizzard ir aprakstījuši Diablo IV sižetu kā līdz šim vistraģiskāko. Sižeta darbība norisinās 50 gadus pēc Diablo III paplašinājuma, Reaper of Souls, kurā cilvēci gandrīz iznīcināja Malthael un Sanctuary pasaule joprojām no šī briesmīgā notikuma nav atguvusies.

 

Diablo 4 spēles gaita un personāžu klases

Diablo 4 joprojām ir action RPG spēle un tās pamatā ir laupījuma un ekipējuma vākšana un sava līmeņa paaugstināšana. Protams, ka veiksmīgas kaujas ar ienaidnieku ordām vai lielajiem bosiem tikai veicina sava spēka līmeņa paaugstināšanos. Kā jau minēju iepriekš, Diablo IV ir atvērtās pasaules action-RPG spēle un tas paver lielāku brīvību izpētīt neizpētītās vietas un ļauj iesaistīties dažādās aktivitātēs. Dažas no izceltajām funkcijām ir PvP cīņas, ātrākas pārvietošanās iespējas un personīgāki personāžu veidošanas rīki.

Diablo IV ietver piecas personāžu klases: Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue un Sorcerer. Salīdzinot ar iepriekšējām Diablo spēlēm, Diablo IV klases var daudz vairāk pielāgot savām vajadzībā, arī izskata jautājumā.

/ Arī Dateks komanda tuvāko dienu laikā apskatīs Diablo IV sīkāk – sekojiet līdzi jaunākajam saturam mūsu Instagram, Twitter un TikTok kontos!

Dalīties ar rakstu: