Street Fighter 6 uz mūsu monitoriem jau pavisam drīz!

- - No Comments on Street Fighter 6 uz mūsu monitoriem jau pavisam drīz!

Street Fighter 6 ir jaunākais meistardarbs no Capcom, kas turpina Street Fighter franšīzes iepriekšējās daļas. Izdevēji faniem ir solījuši jaunas spēles mehānikas, varoņus un sižetus, kas apmierinās gan ilggadējos fanus, gan jaunpienācējus.

Viena no ievērības cienīgākajām Street Fighter 6 iezīmēm ir uzlabotā grafika un vizuālie efekti. Spēle tiks izstrādāta, izmantojot jaunāko Unreal Engine versiju, kas ļaus nodrošināt satriecošu grafiku, reālistisku tēlu animāciju un aizraujošu vidi. Uzlabotā grafika atdzīvinās varoņus kā vēl nekad agrāk, un katrs sitiens un tvēriens izskatīsies iespaidīgāk nekā jebkad agrāk!

Vēl viens aizraujošs Street Fighter 6 aspekts ir jaunā spēles mehānika. Spēlē tiks ieviesta jauna sistēma ar nosaukumu “V-Shift”, kas ļaus spēlētājiem izpildīt dažādas aizsardzības kustības. Paredzams, ka “V-Shift” tiks izmantots tieši dažādiem pretuzbrukumiem. Taču nav aizmirsts arī par pašu uzbrukumu – jaunajā Street Fighter daļā tiks ieviesti jauni cīņas stili katram varonim.

Street Fighter 6 būs arī plašs tēlu saraksts. Capcom līdz šim izziņoja dažus jaunus tēlus, tostarp noslēpumaino ļaundari vārdā “Gill”, kā arī Ryu, Ken, Chun-Li un Akuma, kas šajā daļā piedzīvo atgriešanos!

Papildus single-player režīmam, fani var gaidīt kvalitatīvu multi-player režīmu, kur spēlētāji sacentīsies tiešsaistē ar citiem spēlētājiem no visas pasaules!

Ar uzlabotu grafiku, jaunām spēles mehānikām, daudzveidīgu tēlu sastāvu un saistošu sižetu Street Fighter 6 noteikti iepriecinās gan old-school Street Fighter fanus, gan jaunpienācējus.

Plānots, ka Street Fighter 6 iznāks platformā Steam 1. junijā.

Dalīties ar rakstu: