Fotoreālistiskā FPS varētu nonākt konsolēs, norāda komanda

- - No Comments on Fotoreālistiskā FPS varētu nonākt konsolēs, norāda komanda

Unrecord ir spēļu studijas DRAMA radīta fotoreālistiska FPS spēle, kas ir iekarojusi spēļu nozares ekspertu sirdis ar savu īpaši reālistisku vizuālo pusi. Lai gan daudzi lietotāji uzskatīja, ka spēle ir paredzēta tikai PC platformai, šķiet, ka izstrādātāji jau domā par spēles ieviešanu citās platformās. Šīs ziņas nāk no spēles oficiālā Discord servera, kur oficiālajā bieži uzdoto jautājumu sadaļā ir skaidroti satriecošās spēles nākotnes plāni.

Unrecord tiks sākotnēji izdots uz PC, un mēs apsveram arī citas platformas. Mēs vēlamies sasniegt pēc iespējas vairāk spēlētāju, vienlaikus nodrošinot augstas kvalitātes pieredzi. Platformu pieejamība tiks apspriesta.”

Šobrīd Unrecord jau ir pieejama Steam vēlmju sarakstā, un, saskaņā ar Steam izsekošanas vietnes SteamDB datiem, tai ir vairāk nekā 10 000 sekotāju. Neskatoties uz to, tiek lēnām aptvērtas arī citas platformas, tādējādi arī konsoļu spēlētāji ar nepacietību gaida šo ļoti reālistisko FPS projektu.

Kā minēts iepriekš, komanda cenšas orientēties uz “pēc iespējas lielāku spēlētāju skaitu”, tāpēc mēs varētu arī redzēt, ka Unrecord nonāk tādos abonēšanas pakalpojumos kā Xbox Game Pass un PlayStation Plus, padarot to pieejamāku un lētāku iespēju tikai konsoļu spēlētājiem.

Unrecord pēdējā laikā ir kļuvusi par vienu no visvairāk apspriestajām spēlēm, pateicoties tās reālistiskajai pieejai vizuālajam tēlam un kamerai, tāpēc daži spēlētāji joprojām izvairās noticēt, ka tas ir reāls projekts. Tomēr kā izskatās, tad spēle tiešām ir reāla, nevis tikai reāli ierakstīti kadri vai mākslīgā intelekta radīts saturs, kā daudzi spēlētāji ir domājuši.

Ja neesat iepazinušies, tad spēlē Unrecord jūs spēlējat taktiskās policijas virsnieka lomā, pētot lietu no ķermeņa kameras perspektīvas. Lai atrisinātu sarežģītu lietu, jums būs jāapvieno taktiskās un detektīvprasmes, tāpēc radīsies sajūta, ka katra izšautā lode ir no svara.

Dalīties ar rakstu: