Elons Masks ir sācis abonēt MrBeast par $5 mēnesi

- - No Comments on Elons Masks ir sācis abonēt MrBeast par $5 mēnesi

Elons Masks platformā Twitter ir sācis abonēt YouTube slavenības MrBeast saturu par $5 mēnesī. Šāds solid no Elona Maska tikai palielina slavenā amerikāņu satura veidotāja globālo slavu, kas dienu no dienas sasniedz arvien jaunas virsotnes.

Džimijs Donaldsons, kas plašāk pazīstams ar savu tiešsaistes segvārdu MrBeast, ir YouTuberis, kurš jau 11 gadus ir kļuvis pazīstams ar saviem Let’s Play videoklipiem, bet laika gaitā ir paplašinājis savu saturu, piedāvājot arvien ekstravagantākus un daudzveidīgākus videoklipus.

MrBeast nesen nolēma izmēģināt nesen ieviesto Twitter satura abonēšanu, un īsi pēc tam ziņoja, ka viņa abonentu sarakstā ir Elons Masks. MrBeast 18. aprīlī jokojot uzdeva jautājumu – fakts, ka Masks abonē Džimija saturu par $5 mēnesī paceļ jautājumu – “kas patiesībā ir atbildīgs par Twitter?”

Maska lēmums kļūt par vienu no pirmajiem MrBeast Twitter abonentiem varētu būt vēlme noreklamēt jauno abonēšanas funkciju, par kuru sākotnēji tika paziņots 13. aprīlī. Twitter Subscriptions ļauj saņemt jebkāda veida materiālus, sākot ar tradicionālajiem biļetenu formātiem un beidzot ar gariem video un podkāstiem no tiem profiliem, kurus lietotājs ir abonējis. Twitter abonēšana ir viena no lietām, kā Masks mēģina agresīvāk monetizēt sociālo mediju platformu kopš tās iegādes par $44 miljardiem 2022. gada beigās.

Ar gandrīz 20 miljoniem sekotāju MrBeast pašlaik ir starp 100 visvairāk sekotajiem Twitter lietotājiem, tādējādi viņš ir ideālā seja, lai izplatītu informāciju par nesen ieviesto Twitter funkciju. Starp citu, 24 stundu laikā pēc publicēšanas tvīts jau ir ticis skatīts vairāk nekā 30 miljonus reižu.

Laiks rādīs, kā slavenajam satura veidotājam ritēs dzīve tālāk, jo gan viņa popularitāte, gan ambīcijas jau sen ir sākušas izplesties ārpus YouTube un Twitter. MrBeast nesen atklāja, ka viņš apsver iespēju kandidēt uz ASV prezidenta amatu, tiklīdz viņam apritēs 35 gadi, kas ir agrākais laiks, kad viņš to drīkst darīt saskaņā ar ASV konstitūciju.

Dalīties ar rakstu: