Life by You jeb jaunais The Sims konkurents ir tepat aiz stūra!

- - No Comments on Life by You jeb jaunais The Sims konkurents ir tepat aiz stūra!

The Sims franšīze, kas pirmo reizi tika izdota 2000. gadā, ir bijusi iecienīta dzīves simulācijas spēle daudziem, galvenokārt tāpēc, ka tirgū nebija konkurences. Tomēr pēdējā laikā dzīves simulācijas spēļu industrija ir kļuvusi interesantāka, un daudzi neatkarīgie izstrādātāji sāk konkurēt ar EA izstrādāto The Sims.

Viena no šādām spēlēm ir Life By You, ko radīja Paradox Interactive un kuru vada Rods Hambls, bijušais The Sims izstrādātājs, kuram pat bija veltīts spēles tēls The Sims 2. Roda pieredze simulācijas žanrā, kā arī viņa izpratne par EA ir padarījusi spēli par ko tādu, ko gaida daudzi.

Lūk, daži iemesli, kāpēc Life By You varētu būt labāka spēle par The Sims.

1. “Open world”

Life By You būs atvērtās pasaules spēle, kas ļaus spēlētājiem brīvi iepazīt pasauli sev apkārt. Spēles avatāri var pārvietoties, piemēram, ar velosipēdiem pa teritorijām, kas nebija iespējams iepriekš spēlē The Sim.

2. Interesants maksas saturs

Spēle Life By You piedāvās lieliskas pielāgojamas detaļas, sākot ar mēbelēm un beidzot ar sienu dekoru variācijām. Turklāt, Life By You ļauj spēlētājiem pielāgot visu savā pasaulē, tostarp parkus un teritorijas, kas viņiem nepieder.

3. Reāla, reālas dzīves simulācija

Paradox Interactive ir pavēstījusi, ka gan sarunu dialogi, gan arī avataru izteiksmes Life By You būs ļoti dzīvei līdzīgas! Nelielās mijiedarbības animācijas, piemēram, apskāvieni, skūpsti un roku turēšana izskatās ļoti gludi, tādējādi liekot spēlētājiem izjust dziļāku emocionālo saikni ar saviem avatariem.

Spēles agrinā piekļuve sāksies 12. septembrī, šeit arī Steam saite!

Dalīties ar rakstu: