Profesionālo futbola komandu spēlētājas reaģē uz saviem briesmīgajiem FIFA 23 modeļiem

- - No Comments on Profesionālo futbola komandu spēlētājas reaģē uz saviem briesmīgajiem FIFA 23 modeļiem

Līdzjutēji jau vairāk nekā desmit gadus ir lūguši, lai FIFA spēļu franšīzei tiktu pievienota Nacionālā sieviešu futbola līga, un vakar EA beidzot ielaida spēlē visas 12 komandas (plus UWCL). Diemžēl, šo sieviešu spēlētāju līdzība starp spēli un īsto dzīvi ir neeksistējoša.

Daudzas no spēlētājām ir pilnībā “izbalinātas”, kā tas redzams FC Houston Dash spēlētājas Caprice Dydasco attēlā tviterī. Dydasco, kura ir no Havaju salām, bet sevi identificē kā “Half-Asian”, videospēles ekrānšāviņā ir ievērojami gaišāka, kas spēlētāju, protams, aizskar.

Visskaļāk sociālajos tīklos izteikusies Angel City FC un bijusī USWNT spēlētāja Sidneja Lerū, norādot, cik daudz reālistiskāk viņas līdzība izskatījās jau FIFA 16 spēlē, kad viņa tika pievienota kopā ar visu ASV sieviešu izlasi.

Gan Lerū, gan citas profesionālās futbola spēlētājas ir nomainījušas savus Twitter profila attēlus pret saviem spēles modeļiem, nepārprotami izsmejot šo situāciju.

FIFA 23 izmanto EA sejas skenēšanas tehnoloģiju, lai radītu reālistiskākus profesionālu spēlētāju modeļus, un šķiet, ka tas tika darīts Arsenal un Manchester City sieviešu komandām jau pagājušā gada jūlijā. Taču EA, šķiet, nav resursu, lai šos īpaši reālos skenējumus iekļautu katram spēlētājam, tāpēc, visticamāk, atjauninājumos bieži ne visi spēlētāji izskatās ideāli.

Taču neizskatās, ka FIFA 23 būtu izmantojusi jebkāda veida sejas skenēšanas tehnoloģiju NWSL spēlētājām, lai gan Lerū apgalvo, ka viņa tika skenēta spēles vajadzībām. “Lūdzu, sakiet man, ka man netika veikta visa ķermeņa skenēšana…” viņa tvītoja, reaģējot uz spēles video, kurā atpazīt viņu būtu grūti.

Dalīties ar rakstu: