Karalis ir ieradies – Counter-Strike 2 jau šajā vasarā!

- - No Comments on Karalis ir ieradies – Counter-Strike 2 jau šajā vasarā!

Pēc neskaitāmiem mājieniem un dažādām noplūdēm, spēļu izdevējs Valve ir oficiāli paziņojis par franšīzes nākošo soli – Counter-Strike 2. Šajā rakstā apskatīsim visu, ko mēs zinām par jauno CS:GO atjauninājumu un visu nu jau redzēto pašā beta versijā!

CS:GO desmit gadu ilgajā vēsturē ir bijuši vairāki nozīmīgi atjauninājumi, taču nekas tik lielas ievērības cienīgs. Šajā laikā spēlētāju skaits gadu no gada ir pieaudzis, pateicoties spēcīgajai komūnai, populārajai CS:GO esporta pusei un plaukstošajai CS:GO skinu ekonomikai.

Visu šo iemeslu dēļ “spēles turpinājums” nekad nešķita ticams – kāpēc lai Valve izdotu jaunu spēles versiju, ja esošā ir veiksmīga un joprojām augoša? Tomēr, kad kādā NVIDIA draivera atjauninājumā tika atrasti “CS:GO 2” izpildāmie faili, baumas sasniedza augstu vētras līmeni.

Richard Lewis raksts par Counter-Strike 2 beta versijas iznākšanu “apstiprināja” visas iepriekšējās baumas un visas acis tika vērstas uz marta beigām.

Tā tas arī notika, vakar – vakarpusē, 18:35 pēc Latvijas laika oficiālajā Counter-Strike Twitter profilā parādījās ziņas par jaunās spēles eksistenci.

Komūnā uzreiz tika uzdoti vairāki svarīgi jautājumi uz kuriem, protams, tika gaidītas arī atbildes!

 

Vai tā ir jauna spēle un vai tā būs jāpērk?

Ne gluži. Izstrādātāji ir paziņojuši, ka Counter-Strike 2 kļūs par “bezmaksas CS:GO jauninājumu”.

 

Kas notiks ar CS:GO skiniem?

Visi jūsu CS:GO skini būs pieejami izmantošanai Counter-Strike 2, un tie būs vizuāli uzlaboti!

 

Ja man ir VAC Ban iekš CS:GO, vai es varu spēlēt CS2?

Ne oficiālajos serveros. VAC aizliegumi tiek pārnesti no CS:GO uz Counter-Strike 2. Sacensību un turnīru laika ierobežojumi arī tiek pārnesti uz Counter-Strike 2.

 

Zemāk atradīsiet vizuālus pavedienus ar to, ko sagaidīt no CS2 vasarā!

Internetā ir parādījusies neoficiāla informācija, kas ļauj iepazīties ar Counter-Strike 2 aptuvenajām prasībām. Mūsu ieskatā minimālā komplektācija datoram ir Dateks Intel Core i3 Gen12 GMNG (DDR4), savukārt, baudāmākai spēlēšanai ar augstāku FPS iesakām Dateks Intel Core i5 Gen13 GMNG (DDR5) komplektācijas datoru.

Lai labi spēlējas un gaidām Counter-Strike ar nepacietību!

Dalīties ar rakstu: