Dānijas handbola zvaigzne, iespējams, ir dāņu CS:GO milža Heroic uzvaru pamatā!

- - No Comments on Dānijas handbola zvaigzne, iespējams, ir dāņu CS:GO milža Heroic uzvaru pamatā!

Handbolu no Counter-Strike šķir tāls ceļš, taču ne tik tāls, cik visiem šķiet!

Kopš pagājuša gada augusta bijušais Dānijas handbola izlases spēlētājs Lasse Svans strādā par mentālo treneri šī brīža pasaules labākajā CS:GO komandā – dāņu Heroic!

Komandas kapteinis Kaspers “cadiaN” Melers saka, ka Lasse it palīdzējs komandai virzīties tikai uz priekšu.

“Lasse ir devis lielu ieguldījumu. Ap viņu ir tāda aura, ka uz viņu var paļauties. Var just, ka viņam rūp un var uzticēties,” cadiaN saka.

Bijušais handbola uzbrucējs iepriekšējā sezonā beidza savu karjeru un noteikti var atskatīties uz to ar mierīgu sirdi – tituli gan Pasaules kausa izcīņa, gan Eiropas kausā, pat Olimpiskajās spēlēs un Čempionu līgā!

Komplimenti no cadiaN puses Lasses virzienā nebeidzas: “Viņam asīnis ir uzvaras garša un pieredze. Viņš zina uzvaras recepti un prot panākt to, lai visi cilvēki justos labi.”

Heroic kopš mentālā trenera pievienošanās ir gājis lieliski – novembrī Counter-Strike komanda aizkļuva līdz finālam lielajā Major turnīrā Riodežaneiro, Brazīlijā.

“Viņš nekādā ziņā nav Counter-Strike eksperts, taču viņš arī ātri mācās. Dažas no viņa stiprajām pusēm ir spēja lasīt cilvēku un vājo vietu pamanīšana – tur arī Lasse strādā vislabāk – vņš māk attīstīt cilvēkus individuāli,” Kaspers piebilst.

Heroic kalendārs pavasara mēnešiem ir pilns – no turnīriem Brazīlijā līdz kvalifikiācijām dzimtajā Dānijā. Tieši lielais turnīru noslogojums ir viena no lietām pie kā Lasse rūpīgi strādā ar spēlētājiem, lai tie neizdegtu.

Dalīties ar rakstu: