Shroud un Sacriel strādā pie jaunas spēles!

- - No Comments on Shroud un Sacriel strādā pie jaunas spēles!

Bijušais profesionālais CS:GO spēlētājs, kurš nu jau ir kļuvis par satura veidotāju, Michael ‘Shroud’ Grzesiek un satura veidotājs Chris ‘Sacriel’ Ball ir apvienojuši spēkus ar spēļu izstrādātāju Splash Damage, lai konsultētu kompāniju jaunas izdzīvošanas spēles, Project Astrīd, izveidošanā!

Splash Damage iepriekš ir radījusi tādas spēles kā Gears Tactics un Wolfenstein: Enemy Territory.

Pirms kļūšanas par satura veidotāju Shroud no 2013. līdz 2017. gadam pārstāvēja Complexity un Cloud9 krāsas to CS:GO komandās. Pēc CS:GO karjeras pārtraukšanas satura veidotājs savā Twitch kanālā ir ieguvis 10 miljonus sekotāju. 2022. gadā Shroud atgriezās esportā un parakstīja līgumu ar Sentinels VALORANT sastāvu, taču pēc tam šo organizāciju pameta.

No esporta viedokļa survival žanrs reti kad tiek iekļauts esporta sacensību pasākumos. Neraugoties uz to, straumēšanas platforma Twitch bieži rīko Twitch Rivals turnīrus, kuros tiek izmantoti tādas spēles kā Rust un Minecraft.

Šis nav pirmais gadījums, kad esporta spēlētāji palīdz spēļu izstrādē. Bijušais Call of Duty spēlētājs Patrick “Aches” Price 2022. gada martā pievienojās Ubisoft, lai strādātu pie jaunās šaušanas spēles XDefiant.

Shroud par Project Astrid izteicās šādi: “Šis projekts man nozīmē visu. Mēs vēlamies izveidot labāko izdzīvošanas spēli, kāda jebkad ir bijusi, un es zinu, ka ar Sacriel smadzenēm un Splash Damage komandu mēs to spēsim.”

Sacriel jau ilgu laiku ir domājis par šāda projekta īstenošanu: “Viens no maniem pēdējo gadu sapņiem ir bijis iet uz Twitch un redzēt cilvēkus, kas spēlē spēli, kuras izveidē esmu piedalījies es.”

Splash Damage radošais direktors Lenss Vinters (Lance Winter) teica: “Sacriel un Shroud pieredze un zināšanas, ko viņi sniedz izdzīvošanas žanra jomā, kā arī mūsu, vairāk nekā 20 gadus uzkrātā pieredze ļaus mums izveidot kaut ko lielisku! Cerams, ka šī būs viena no miljons spēlēm.”

Dalīties ar rakstu: