Pirmo reizi Latvijā notiks Red Bull Solo Q 1×1 LoL atlase!

- - No Comments on Pirmo reizi Latvijā notiks Red Bull Solo Q 1×1 LoL atlase!

2023. gada aprīlī Latvijā norisināsies League of Legends starptautiskā turnīra “RedBull Solo Q” atlases sacensības!

Red Bull Solo Q ir 1-pret-1 amatieru League of Legends turnīrs, kas slavens ar unikālo izspēles formātu, kurā pusprofesionāļi pietuvojas šīs video spēles profesionāļu līmenim. 2023.gadā kvalifikācija notiks 18 valstīs, tostarp arī Latvijā!

Vispirms tiešsaistē, 1. un 8. aprīlī, norisināsies atlases posmi, bet 15. aprīlī visi interesenti tiek aicināti pievienoties citiem faniem klātienes pasākumā, kas notiks Fantadromā, Rīgā, kur notiks Red Bull Solo Q Latvia finālturnīrs. Fantadromā tiks noskaidrots, kurš spēlētājs saņems ceļazīmi uz pasaules finālu Londonā!

Red Bull Solo Q Latvijas atlase #1 – 01.04.2023 (online)
Red Bull Solo Q Latvijas atlase #2 – 08.04.2023 (online)

Šī gada pasaules fināls 19. maijā notiks Red Bull Gaming Sphere, Londonā, Lielbritānijā, kurā par Solo Q uzvarētāja trofeju sacentīsies 24 nacionālo un reģionālo atlašu uzvarētāji.

Tāpat visi globālā fināla dalībnieki gūs iespēju klātienē vērot League of Legends Mid-Season Invitational turnīru!

2022. gada Red Bull Solo Q pasaules finālā aizraujošā cīņā triumfēja Ahilleas SneakyLemon Natsis no Grieķijas, finālmačā tiekoties pret lietuvieti Arnas arnax Stepanausku, kurš jau otro gadu pēc kārtas ieguva otro vietu.

Arī mēs, Dateks, aicinām visus datorspēļu cienītājus piedalīties Red Bull Solo Q turnīra atlasē kā šī pasākuma galvenais atbalstītājs! Kas ir vēl foršāk – pasākuma finālturnīrā varēsiet atrast arī Dateks stendu, kurā varēsiet iepazīties ar kārtīgiem top of the top gaming PC, būs arī konkursi ar dažādām balvām!
Ieeja visiem interesentiem finālturnīrā ir bezmaksas.
Dalīties ar rakstu: