Izziņots jauns sieviešu Rocket League turnīrs – “Ally Women’s Open”

- - No Comments on Izziņots jauns sieviešu Rocket League turnīrs – “Ally Women’s Open”

Rocket League un finanšu pakalpojumu uzņēmums Ally Financial Inc. šorīt paziņoja par jaunu Rocket League sieviešu turnīra izveidi – Ally Women’s Open.

Ally Women’s Open sāksies līdz ar 2023. gada martu un tam būs 20 000 ASV dolāru liels balvu fonds gan Ziemeļamerikā, gan arī Eiropā.

Šīs ziņas izskanēja neilgi pēc tam, kad cits ieplānotais sieviešu Rocket League turnīrs,  Women’s Car Ball Championship, atcēlās.

Ally turnīri nav vienīgie šī brīža sieviešu turnīri iekš Rocket League. Paralēli tiek organizēti turnīri zem nosaukuma Commonwealth Esports Championship, taču Ally Women’s Open tiem radīs veselīgu konkurenci!

Jauno Ally turnīru producēs Raidiant, kas ir spēļu un esporta mediju platforma, kas ir sieviešu vadīts uzņēmums. Radiant misija ir “atbalstīt sieviešu geimeres un nodrošināt tām dažādus resursus, kas var tos attīstīt”.

Starp citu, Raidiant vadītāja Heather Garozzo kļuva par pirmo sievieti, kas tika uzņemta Esporta Slavas zālē (2019)!

Ally sniedza publisku komentāru par viņu mērķiem esportā – “mēs vēlamies padziļināt savu mārketinga klātbūtni spēļu nozarē ar dažādām investīcijām, kas paredzētas, lai veicinātu sieviešu dalībnieču skaita pieaugumu esportā, kā arī rīkot interesantus turnīrus, piemēram, Rocket League Championship Series (RLCS)”.

Lai izdodas un cerams, ka redzēsim arī latviešu meitenes turnīros!

Dalīties ar rakstu: