Activision piedzīvo datu noplūdi, kas skar Call of Duty plānus šim gadam

- - No Comments on Activision piedzīvo datu noplūdi, kas skar Call of Duty plānus šim gadam

Nesen internetā parādījies paziņojums liecina, ka 2022. gada decembrī Activision cieta no datu noplūdes, kā rezultātā Call of Duty 2023 plāni tika publiskoti plašākai auditorijai.

Saskaņā ar @vx-underground, platformu, kas apkopo dažādas noplūdes, Activision cieta no datu aizsardzības pārkāpuma 2022. gada 4. decembrī.

Uzbrucēji esot uzlauzuši augstu rangu darbinieku kontus, lai iegūtu piekļuvi sensitīviem dokumentiem, tostarp Call of Duty satura plāniem, kas datēti līdz pat 2023. gada 17. novembrim.

Dati stāsta, ka franšīzes nākošie lielie datumi būs saistīti ar nākošajām Call of Duty sezonām, kas sāksies līdz ar 18. martu un ies līdz 15. maijam, tai sekos 4. sezona no 15. maija līdz 16. jūlijam, 5. sezona no 16. jūlija līdz 15. septembrim un 6. sezona no 15. septembra līdz 8. novembrim.

Dokumentā arī apgalvots, ka kopā ar nākamajām sezonām tiks radīts arī liels daudzums satura. Tas ietver Spec Ops misijas, kā arī dažādus reidus, Helovīna notikumu “Haunting of Saba” un 70x bundles katrā sezonā. Turklāt no trešās līdz sestajai sezonai, domājams, būs septiņas galvenās kartes. Tiek ziņots, ka ceturtajā sezonā būs vēl viena “maza karte”, kas, iespējams, būs līdzīga slavenajai Shipment kartei.

Interesanti, ka nopludinātajā dokumentā ir detalizēti norādīts kāds projekts ar nosaukumu “Jupiter”. Iespējams, ka projekts “Jupiter” varētu būt saistīts ar nākamo Call of Duty franšīzes spēli. Visticamāk Activision, mainīs savus kalendāros plānus un mainīs svarīgos datumus.

Laiks rādīs, cik lielā mērā 2023. gada Activisation plāni tiks ietekmēti pēc šīs datu noplūdes.

Dalīties ar rakstu: