Bijušie Call of Duty un Apex izstrādātāji veido savu studiju – Wildlight

- - No Comments on Bijušie Call of Duty un Apex izstrādātāji veido savu studiju – Wildlight

Nesen uzzinājām, ka Call of Duty ir kļuvis par vēl vienu konkurentu vairāk, jo virs apvāršņa ir parādījies jauns uzņēmums: Wildlight Entertainment. Uzņēmums sastāv no dažādiem radošajiem un tehniskajiem prātiem, kas iepriekš strādājuši pie Call of Duty, Titanfall un Apex. Lieki piebilst, ka jaunā studija jau strādā pie kaut kā aizraujoša!

Studijas mērķis, visticamāk, ir izjaukt FPS spēļu monopolstāvokli, kas pieder nelielai uzņēmumu grupai, kuras priekšgalā ir Call of Duty.

Vai Wildlight Entertainment var radīt kaut ko tādu, kas patiesi sagraus nozari?

Wildlight Entertainment jau tagad var lepoties ar zvaigžņotu un prestižu darbinieku sastāvu, turklāt studijai ir arī ļoti foršs nosaukums. Kā atklāj Twitter, studiju dibinājis Čads Grenjē, kurš savulaik bija Respawn Entertainment dibināšanas dzinējspēks un no 2019. līdz 2021. gadam darbojās kā Apex Legends veidotājs.

Aiz Čada Grenjē sēž bijušie Apex izstrādātāji Džeisons Makkords, Deivids Osei un Rodnijs Rīss. Studijas sastāvu pastiprina arī bijušie Call of Duty izstrādātāji, tostarp Mohameds Alavi, kurš būs galvenais uzņēmuma dizainers. Agrāk Alavi bija atbildīgs par dažu ikoniskāko Call of Duty vēstures ainu, tostarp No Russian (MW2, 2009) un All Ghillied Up (COD 4, 2007), radīšanu.

Wildlight paziņoja, ka kādu laiku kaut kas jau ir izstrādes procesā taču nekas vairāk par to nav teikts, izņemot apgalvojumu, ka tā drīz tirgu satricinās “episka šaušanas spēle”.

Vienvārdsakot- gaidīsim un redzēsim, ko Wildlight var izveidot!

Dalīties ar rakstu: