Tiek ziņots, ka EA Sports ir tuvu 500 miljonu sterliņu mārciņu darījuma noslēgšanai ar Premjerlīgu

- - No Comments on Tiek ziņots, ka EA Sports ir tuvu 500 miljonu sterliņu mārciņu darījuma noslēgšanai ar Premjerlīgu

Aizvadītajā piektdienā 20 Anglijas Premjerlīgas futbola klubi tikās ar EA Sports pārstāvjiem. Tikšanās mērķis bija noslēgt jaunu, 6 gadu sadarbību starp spēļu izdevēju un Premjerlīgas komandām. Futbola gaiteņos tiek apspriesta summa, kuras vērtība ir aptuveni 488 miljoni sterliņu mārciņu.

Viens no klubu vadītājiem sacīja, ka sadarbība nodrošinās vairāk nekā 80 miljonus sterliņu mārciņu gadā, un EA arī turpmāk būs līgas galvenais partneris, kā arī saglabās ekskluzīvo elektronisko spēļu licenci.

Tiek apgalvots, ka ienesīgais sadarbības turpinājums vērtību skalā ir vairāk nekā divas reizes lielāks par pašreizējo abu pušu līgumu.

Tieši komerciālā puse palīdzēja saturēt tos klubus, kas pirms diviem gadiem pasvēra iespēju pievienoties Eiropas Superlīgai. Grozāt kā gribat – Premjerlīga ir finansiāli visstabilākā līga pasaules futbolā.

Starp citu, pirms pāris mēnešiem kļuva zināms, ka EA Sports un FIFA pārtrauc abu pušu sadarbību pēc vairāk kā 30 gadiem. Tieši tāpēc šī sadarbība ir īpaši svarīga tieši spēļu izdevēja, EA Sports, pusei un nav brīnums, ka uz galda tiek liktas tik ievērojamas summas.

Dalīties ar rakstu: