The Hogwarts Legacy – karstākā februāra spēle?

- - No Comments on The Hogwarts Legacy – karstākā februāra spēle?

The Hogwarts Legacy ir viena no visgaidītākajām 2023. gada spēlēm. Šī jaunā, open-world RPG spēle ļaus iestāties burvestību skolā un apgūt dažādas burvju nianses.

Šobrīd spēle ir visvairāk vēlmju sarakstā iekļautā spēle pakalpojumā Steam. Iespējams, tas ir tāpēc, ka spēle izskatās pēc tāda produkta, kādu Harija Potera fani vienmēr ir vēlējušies, pēc tāda produkta kurā varēsiet izveidot savu personāžu, pievienoties kādam burvju klubam un spēlēt lomu spēles kā Hogvartsas skolnieks – apmeklēt nodarbības, iegūt draugus, mācīties burvestības un daudz ko citu.

The Hogwarts Legacy izlaišanas datums un platformas.

The Hogwarts Legacy iznākšanas datums ir 2023. gada 10. februāris. Ja runājām par platformām uz kuras spēle iznāks, tad tās būs PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC un Nintendo Switch. Starp citu, ja runājam par sistēmas prasībām – tās pārsteidza dažus spēlētājus. Izstrādātājs Avalanche norāda, ka būs nepieciešams vismaz 8 GB RAM un NVIDIA GTX 1070 videokarte, lai izpildītu minimālās spēles prasības. Ieteicamajiem iestatījumiem, ar kuriem spēle darbosies augstā kvalitātē, ir nepieciešami 16 GB RAM un nedaudz labāka videokarte, piemēram, NVIDIA 1080 Ti.

Hogvarts Legacy stāsta detaļas

Hogvartsas stāsts aizvedīs mūs uz 1800. gada burvju pasauli, kas ir 100 gadus pirms Harija Potera grāmatu notikumiem. Hogvartsa ietver oriģinālu stāstu, kas ļaus mums piedzīvot piektā kursa studentu dzīvi. Avalanche Software apgalvo, ka The Hogwarts Legacy dos iespēju doties bīstamā ceļojumā, lai kopā atklātu slepeno burju pasaules patiesību. Tiks apmeklētas pazīstamas vietas un tiks iepazīti jauni varoņi.

Hogvarts Legacy atvērtās pasaules iestatījumu

Hogvartsas vide sniedzas ārpus Hogvartsas burvju un burvestību skolas teritorijas. The Hogwarts Legacy ir open-world spēle, tāpēc spēlētājs ar laiku varēsim ceļot uz visdažādākajām apkārtējām vietām kā Aizliegtā meža un Hogsmīdas ciemats, kā arī uz pavisam jaunām vietām, kuras Warner Bros. Games vēl neatklāj.

Svarīgākais jautājums – vai J. K. Roulinga ir iesaistīta Hogvartsas mantojuma veidošanā?

Warner Bros. apgalvo, ka J. K. Roulinga nav tieši iesaistīta spēles radīšanā, tomēr viņas neparastie darbi ir visu burvju pasaules projektu pamatā. Izdevējs arī norāda, ka The Hogwarts Legacy nav jauns J. K. Roulingas stāsts.

Dalīties ar rakstu: