Pasaules Rainbow Six čempionāts ir klāt!

- - No Comments on Pasaules Rainbow Six čempionāts ir klāt!

Six Invitational ir ikgadējs Rainbow Six Siege turnīrs, ko rīko spēles izstrādātājs un izdevējs Ubisoft. Turnīrs notiek Monreālā, kur arī atrodas galvenā Ubisoft studija. Turnīrā piedalās labākās komandas no visas pasaules. Pasākums iezīmē iepriekšējā gada noslēgumu un darbojas kā neformāls “Pasaules kauss”.

Šogad turnīrā piedalās 20 komandas no četriem dažādiem reģioniem, kas pretendē uz pjedestāla augstāko pakāpienu.

Bija plānots, ka 2022. gada Six Invitational notiks Kvebekā, Kanādā, taču pasākuma COVID-19 ierobežojumi lika to pārcelt uz Stokholmu, Zviedrijā. Taču Kanādas faniem ilgi nebija jāgaida, jo 2023. gada Invitational notiks skaistajā Place Bell arēnā Monreālā.

Izspēle

Six Invitational notiks no 7. līdz 19. februārim. Turnīru tiešraidē varēs vērot Rainbow Six Twitch kanālā.

Favorīti

w7m rezultāti visa gada garumā ir likuši domāt daudziem ekspertiem, ka tieši w7m varētu būt vistiešākie pretendenti uz uzvaru “Six Invitational” turnīrā. Kas ir interesanti – vēl tikai pirms gada komanda gandrīz izkrita no Brazīlijas augstākās līgas.

Balvu fonds

Balvas galvenajam Rainbow Six turnīram ir grandiozas. Kopējais balvu fonds sastāda 3 000 000 ASV dolāru. Pirmās vietas komanda iegūst 1 miljonu ASV dolāru, kamēr otrā vieta 450 000 ASV dolārus.

Dalīties ar rakstu: