Paziņoti astoņi futbola klubi, kas piedalīsies eFootball Championship Pro!

- - No Comments on Paziņoti astoņi futbola klubi, kas piedalīsies eFootball Championship Pro!

Spēļu izstrādātājs Konami ir publicējis 2023. gada eFootball Championship Pro dalībnieku sarakstu, kurā piedalīsies vairāki pasaules populārākie klubi, piemēram, “FC Barcelona”, “Manchester United” un “FC Bayern Munich.”

eFootball Championship Pro ir galvenais futbola turnīrs esportā, un tajā kopumā piedalīsies astoņu klubu pārstāvji.

eFootball Championship Pro formāts paredz, ka sastāvā ir jābūt trīs spēlētājiem. Komandas savā starpā tiksies katru sestdienu no februāra līdz jūnijam. Regulārās sezonas spēles sastāv no trīs 1v1 spēlēm katrā mačā. Par katru uzvaru, neizšķirtu vai zaudējumu spēlē tiks piešķirti attiecīgi 3 vai 1, vai 0 punkti.

Jaunajā futbola līgā redzēsim arī tādu komandu kā “Arsenal FC”, “AS Roma”, “AS Monaco”, “AC Milan” un “Inter Milan”. pārstāvjus.

Tikai sešas labākās līgas komandas iekļūs BO3 (Best of Three) izslēgšanas spēļu posmā.

Pirmo reizi kopš pandēmijas sākuma turnīrs notiks klātienē – ražotāja Konami galvenajā Eiropas mītnē Barselonā.

Kā teikts paziņojumā, par organizatorisko pusi ir atbildīga mārketinga kompānija “Adrenal1ne”. Līdzās skatuvei turnīra norises vietā ir ierīkota arī treniņu zona spēlētājiem, kā arī VIP zona viesiem.

Katrs klubs iegūs naudas balvu, kas, protams, atšķirsies no iegūtās vietas sezonas izskaņā. Turnīra balvu fondu gan Konami vēl nav nokomunicējis. Arī paši spēlētāji saņems individuālas balvas dažādās kategorijās, piemēram, dienas vārtu guvējs, kā arī regulārās sezonas un izslēgšanas turnīra vērtīgākais spēlētājs.

Jau ziņojam, ka līdzīgu soli esporta virzībā ir spēruši arī FIBA ar basketbola līgu, kas gan būs izlašu līmenī, nevis klubu.

Dalīties ar rakstu: