Konkurss: GADA DATORSTŪRIS 2023

- - No Comments on Konkurss: GADA DATORSTŪRIS 2023

Visticamāk, katram no mums mājās ir savs templis – vieta, kur pavadām lielāko daļu sava brīvā laika. Kādam tā ir mājas bibliotēka, kur iegrimt romānos vai detektīvos, citam tas ir vingrošanas stūrītis, lai izkustētos ar lecamauklu, bet vēl kādam tā ir virtuve, kur pagatavot izcilas vakariņas. Taču mums – cilvēkiem, kuru darbs vai izklaide nav iedomājama bez sasaistes ar digitālo pasauli, ilgas stundas sanāk pavadīt tieši pie datoru ekrāniem.

Lai garās darba vai hobija stundas raitāk virzītos uz priekšu, ir svarīgi darba vietu iekārtot tā, lai pašam būtu prieks tur uzturēties. Pie tam, katrs no mums ir unikāls un divas vienādas darba vietas atrast ir ļoti grūti. Tas ir tieši tas, ko mēs NEMEKLĒJAM!

Ko mēs meklējam?

Mēs vēlamies jūsmot un iedvesmoties no tā, cik atšķirīgas, skaistas, ergonomiskas, LED gaismiņu pilnas, haotiskais vai minimalistiskas ir darba vietas jūsu mājās. Lai to visu padarītu interesantāku, esam nolēmuši organizēt sava veida skaistumkonkursu – balvu pasniegšanas ceremoniju “GADA DATORSTŪRIS”!

Mēs jau nojaušam, ka katra iesūtītā darba vieta būs īpaša un ar savu “odziņu“, tieši tāpēc apbalvosim, mūsuprāt, labākos vairākās kategorijās. Lai iesniegtu savu pieteikumu, ir nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, kas atrodama zemāk. Taču pirms tam lūdzam iepazīties ar konkursa noteikumiem!

  • Pasākuma tiešraide – saglabā šo datumu – 2. februāris plkst. 16:00, jo Dateks komanda tiešraides laikā izskatīs visus pieteikumus, neskoposies ar komentāriem un kritiku, kā arī sniegs savu vērtējumu.
  • Plaģiātisms – augšupielādēt atļauts tikai jūsu personīgo darbavietu attēlus. Katrs pieteikums tiks rūpīgi pārbaudīts pret plaģiātismu, izmantojo modernākās metodes, ieskaitot reverse image search u.c. instrumentus, tostarp AI.
  • Nominācijas un balvas:
    • GADA DATORSTŪRIS 2023 (vislabākā, skaistākā un iekārojamākā darba vieta) – Dateks.lv €100 dāvanu karte
    • GAMING DATORSTŪRIS 2023 (visgeimeriskākā darba vieta) – Dateks.lv €50 dāvanu karte
    • STREAMING DATORSTŪRIS 2023 (vislabākā streaming darba vieta) – Dateks.lv €50 dāvanu karte
    • SŪNU CIEMA DATORSTŪRIS 2023 (vishaotiskākā/nekārtīgākā darba vieta) – Dateks.lv dāvanu karte €50
    • MINIMĀLISMA SPECBALVA (visminimalistiskākā darba vieta) – Dateks.lv €25 dāvanu karte
    • ERGONOMIKAS SPECBALVA (visergonomiskākā darba vieta) – Dateks.lv €25 dāvanu karte
    • ECO SPECBALVA (viszaļākā/ekoloģiskākā darba vieta) – Dateks.lv €25 dāvanu karte
  • Vērtēšanas kritēriji – katrs žūrijas dalībnieks novērtē katru pieteikumu atbilstoši iesniegtajai nominācijai ar punktiem skalā no 1-10. Uzvaru piešķir pieteikumam ar lielāko punktu summu.

Kas jādara, lai piedalītos? Pavisam vienkārši! Ir rūpīgi jāizpilda aptauja un tas arī viss!

Tiekamies ceturtdien, 2. februārī plkst. 16:00 mūsu Facebook tiešraidē, lai smeltos iedvesmu no citiem un apbalvotu labākos!

Pieteikuma anketa

Dalīties ar rakstu: